Tajemství kynutého těsta
Kategorie: pečení
Kurz vede: Edita Paulusová
Babičky a maminky to s ním umí sice nejlépe, ale pod trpělivým vedením šéfcukrářky Edity Paulusové s kynutým těstem zaválíte konečně i vy. Zjistíte, proč záleží na pořadí i teplotě ingrediencí, naučíte se trpělivosti při čekání na nakynutí těsta a vzápětí si už budete užívat trojkoncert v podání skořicového věnce, které budou následovat lahodné buchty s tvarohem a s povidly a nakonec stihnete i neskutečně opilou Rum babu se šlehačkou (punčák trochu jinak). A pak? Pak jen zakroutíte hlavou nad tím, proč jste se kynutého těsta tak báli. Je to přece snadné!

Pro koho je kurz určen
- Začátečník
- Středně pokročilý
- Pokročilý
Cena všech našich kurzů zahrnuje
- Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
- Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
- Kvalitní rozlévané víno.
- Nabídku konzumace exkluzivních čajových směsí Kusmi Tea.
- Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
- Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
- Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
- Certifikát o absolvování kurzu.
- A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk Vodičkova. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.