Blog

Vše
Pravá domácí zmrzlina!

Pravá domácí zmrzlina!

Co vás spolehlivě zchladí, když venku pálí slunce? Pár kostek ledu do sklenice a hlavně: pravá domácí zmrzlina!

Na oleji záleží!

Na oleji záleží!

Máte doma leda tak slunečnicový s olivovým? Nic proti klasice, ale… možná je na čase použít i méně tradiční oleje!

CHŘESTOVÝ LAST MINUTE!

CHŘESTOVÝ LAST MINUTE!

Oficiální sezona chřestu sice už před pár týdny začala, ale do jejího oficiálního konce – 24. června, do dne sv. Jana, máte ještě čas. Na co? Přečíst si o něm pár zajímavostí a...

Raw food: zdravé a etické

Raw food: zdravé a etické

Kdo by o syrové stravě neslyšel! Je to jeden z nejsilnějších gastronomických trendů posledního desetiletí. Je natolik zajímavý, že jsou ochotní jej vyzkoušet i zapřísáhlí...

Vše o čočce

Vše o čočce

Není čočka jako čočka. Víte, že existuje více druhů této luštěniny?

Tajemství muffinu

Tajemství muffinu

Není to tak dlouho, co u nás muffiny zdomácněly. Jejich historie je poměrně dlouhá a komplikovaná.

Řekli o nás

Pan Koreš: Příjemné prostředí a nevšední kulinářský zážitek o tom byl kurz s panem Zdeňkem.
Pan Kadlec: Skvěle připravený kurz, pan Zdeněk je profesionál a bylo zajímavé ho pozorovat při práci.
Jiří Horák: Splnil jsem si sen, když jsem si mohl zavařit s panem Zdeňkem Pohlreichem! Opravdu parádní zážitek.
Marcela: Zbožňuji středomořskou kuchyň. Celé menu bylo výboré.
Jitka: Konečně jsem se naučila správný postup, jak připravit linecké těsto.
Dáša: Ráda se učím novým věcem a nadchla mě přátelská atmosféra v kurzu.
Mirka: Skvělý, inspirativní. Paní Edita je nejlepší cukrářka. Domů si odnáším spoustu vychytávek. Přátelská atomosféra.
Tereza Ovšáková: Paní Jana byla jedním slovem božská. Suroviny, jídlo a atmosféra zase doslova geniální.
Vendula Vondráčková: Super večer se skvělými lidmi. Kurz za 1* a paní Jana Černá je opravdu sympatická.
Jarda: Konečně vím, jak udělat pořádnou flákotu masa.
Kristýna: Skvělé nové recepty a inspirace nejen na léto. Opět mám nové recepty.
Tereza: Kurz s Editou byl neobyčejný zážitek, který změnil můj pohled na pečení.
Alena: Příjemná atmosféra, individuální přístup lektora Martina. Doporučuji!
Paní L. Rovenská: Kurz paní Edity předčil má očekávání, úžasný.. skvělou společností tak i zázemím.
Šárka: Je skvělé se naučit i jinou úpravu ryb než na co je člověk zvyklý.
Natálie: Moje děti mají intoleranci na lepek. Jsem vděčná za každý nový recept.
Blanka: U nás doma milujeme rolády na všechny způsoby (více chutí najednou). Můj manžel je vám vděčný.
Gabriela: Oba synové byli strašně nadšení. Jsou z nich vášniví kuchaři. Samozřejmě doma vaří s kuchařskou čepicí, kterou na kurzu dostali.
Veronika: Když jsme pak jedli z jednoho talíře, měla jsem pocit, že jsme tak trochu rodina.
Petr Kutscha: Nádherně strávený čas a pohodová atmosféra, ke které přispěl pan Zdeněk svým lidsky profesionálním pojetím.
Lukáš Čížek: Rozhodně doporučuji. Kurz rozšířil mé obzory.
Jana Černá: Děkuji za nové i zajímavé inspirace.
:
Martin Staněk: Kurz byl skvělý !!
:
:
:
Marek Fichtner: Super menu, super atmosféra, šel bych znovu.
: