Domů

Prémiová škola vaření Gourmet Academy

Přijďte se k nám zdokonalit ve vaření i pečení s top českými kuchaři. Na našich kurzech se budete cítit jako doma.

Kalendář kurzů

Zrušit filtr

Prosinec

Italské VánoceGianfranco CoizzaGianfranco Coizza
5. 12. 2023
4 100 ,-
obsazeno
Inspirativní asijská kuchyně Jan DavídekJan Davídek
6. 12. 2023
3 900 ,-
obsazeno
Sladké a klasické Vánoce s Miluškou MakóMiluše MakóMiluše Makó
7. 12. 2023
4 100 ,-
2 volná místa
Vánoční dortová pohádka s BeskyVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
8. 12. 2023
4 500 ,-
obsazeno
Vánoční pečení se SugarMama Daška TylčerováDaška Tylčerová
9. 12. 2023
4 100 ,-
2 volná místa
Cool pečení pro cool dětiMartin StaněkMartin Staněk
10. 12. 2023
3 000 ,-
2 volná místa
Street food for teensMartin StaněkMartin Staněk
10. 12. 2023
3 000 ,-
obsazeno
V hlavní roli… Chicken Tikka Masala!Ilona BansalIlona Bansal
11. 12. 2023
3 900 ,-
obsazeno
Sladké a zdravé Vánoce s Miluškou MakóMiluše MakóMiluše Makó
12. 12. 2023
4 100 ,-
obsazeno
Severské menu Marka Raditsche Marek RaditschMarek Raditsch
12. 12. 2023
4 600 ,-
obsazeno
Gurmánské menu Mirka KalinyMirek KalinaMirek Kalina
13. 12. 2023
4 600 ,-
obsazeno
Kvarteto receptů pro každou příležitostLukáš ČížekLukáš Čížek
14. 12. 2023
4 100 ,-
4 volná místa
Sushi od sushi mastera vol.2.!Daniel ŘehůřekDaniel Řehůřek
18. 12. 2023
3 900 ,-
7 volných míst
Zimní menu Marka Fichtnera Marek FichtnerMarek Fichtner
19. 12. 2023
4 600 ,-
obsazeno
Francouzská kuchyněMartin StaněkMartin Staněk
20. 12. 2023
4 100 ,-
1 volné místo

Leden

Comfort food Mirka KalinyMirek KalinaMirek Kalina
8. 1. 2024
4 600 ,-
obsazeno
Česká Klasika netradičněMartin StaněkMartin Staněk
10. 1. 2024
4 100 ,-
6 volných míst
Glamour Cake by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
11. 1. 2024
4 600 ,-
5 volných míst
20. 1. 2024
4 600 ,-
obsazeno
CAKE ART by BESKY!Veronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
12. 1. 2024
4 600 ,-
5 volných míst
Indie na talířiIlona BansalIlona Bansal
13. 1. 2024
3 900 ,-
5 volných míst
STREET FOOD  pro DĚTIMartin StaněkMartin Staněk
14. 1. 2024
3 000 ,-
6 volných míst
STREET FOOD  pro NÁCTILETÉMartin StaněkMartin Staněk
14. 1. 2024
3 000 ,-
1 volné místo
Epická ČokoládaJosef MaršálekJosef Maršálek
15. 1. 2024
7 000 ,-
obsazeno
15. 1. 2024
7 000 ,-
6 volných míst
KYNUTÉ S JOSEFEM vol.1Josef MaršálekJosef Maršálek
16. 1. 2024
6 600 ,-
obsazeno
16. 1. 2024
6 600 ,-
obsazeno
KYNUTÉ S JOSEFEM vol.2Josef MaršálekJosef Maršálek
17. 1. 2024
6 600 ,-
obsazeno
17. 1. 2024
6 600 ,-
1 volné místo
KYNUTÉ S JOSEFEM vol.3Josef MaršálekJosef Maršálek
18. 1. 2024
6 600 ,-
obsazeno
18. 1. 2024
6 600 ,-
obsazeno
Moderní francouzská cukrařinaJosef MaršálekJosef Maršálek
19. 1. 2024
6 600 ,-
obsazeno
19. 1. 2024
6 600 ,-
obsazeno
Stékaný dort by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
21. 1. 2024
4 600 ,-
obsazeno
Italská vína v italských receptechGianfranco CoizzaGianfranco Coizza
22. 1. 2024
4 100 ,-
2 volná místa
Kdo si dá STEAK?Josef KřížekJosef Křížek
23. 1. 2024
4 200 ,-
7 volných míst
Vyladěné steaky & perfektní omáčkyLukáš ČížekLukáš Čížek
24. 1. 2024
4 500 ,-
obsazeno
Vegetariánský pop-up kurzMiluše MakóMiluše Makó
26. 1. 2024
4 100 ,-
obsazeno
Guilty pleasure: Pavlova, Brownies & RohlíčkyDaška TylčerováDaška Tylčerová
27. 1. 2024
4 100 ,-
5 volných míst
Pikantní ThajskoJan DavídekJan Davídek
29. 1. 2024
3 900 ,-
4 volná místa
Haute Cuisine Marka FichtneraMarek FichtnerMarek Fichtner
30. 1. 2024
4 600 ,-
4 volná místa
Ochutnejte Japonsko!Daniel ŘehůřekDaniel Řehůřek
31. 1. 2024
3 900 ,-
7 volných míst

Únor

Domácí vaření s Romanem PaulusemRoman PaulusRoman Paulus
5. 2. 2024
5 000 ,-
7 volných míst
Zážitková kuchyně Mirka KalinyMirek KalinaMirek Kalina
6. 2. 2024
4 600 ,-
7 volných míst
Sushi od sushi mastera!Daniel ŘehůřekDaniel Řehůřek
9. 2. 2024
3 900 ,-
6 volných míst
9. 2. 2024
3 900 ,-
8 volných míst
#dortjakozinstagramu by BeskyVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
10. 2. 2024
4 600 ,-
obsazeno
UNICORNcake by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
11. 2. 2024
4 600 ,-
6 volných míst
Snový Sirloin Steak & spol.Marek FichtnerMarek Fichtner
13. 2. 2024
4 600 ,-
5 volných míst
Rum na talířiJosef KřížekJosef Křížek
14. 2. 2024
4 500 ,-
8 volných míst
Čokoládově-čokoládový dort s BeskyVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
16. 2. 2024
4 600 ,-
obsazeno
Pečeme nebesky… s Besky!Veronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
17. 2. 2024
4 600 ,-
obsazeno
Moderní česká cukrařina I.Josef MaršálekJosef Maršálek
20. 2. 2024
6 600 ,-
1 volné místo
20. 2. 2024
6 600 ,-
2 volná místa
Moderní česká cukrařina II.Josef MaršálekJosef Maršálek
21. 2. 2024
6 600 ,-
obsazeno
21. 2. 2024
6 600 ,-
obsazeno
Moderní česká cukrařina III.Josef MaršálekJosef Maršálek
22. 2. 2024
6 600 ,-
obsazeno
22. 2. 2024
6 600 ,-
obsazeno
Extragavantní tartaletkyJosef MaršálekJosef Maršálek
23. 2. 2024
6 600 ,-
obsazeno
23. 2. 2024
6 600 ,-
1 volné místo
Děti & italská kuchyně Gianfranco CoizzaGianfranco Coizza
24. 2. 2024
3 000 ,-
obsazeno
Sladké trio: Brownies, Koláč & Cookies Daška TylčerováDaška Tylčerová
24. 2. 2024
4 100 ,-
8 volných míst
TEEN‘S & Italská kuchyněGianfranco CoizzaGianfranco Coizza
24. 2. 2024
3 000 ,-
obsazeno
Perfect BURGER story  Mirek KalinaMirek Kalina
25. 2. 2024
4 600 ,-
3 volná místa
Menu plné lásky!Gianfranco CoizzaGianfranco Coizza
26. 2. 2024
4 100 ,-
2 volná místa
Gurmánské pikanterie Marka RaditscheMarek RaditschMarek Raditsch
27. 2. 2024
4 600 ,-
4 volná místa
Světové burgery!Martin StaněkMartin Staněk
28. 2. 2024
4 100 ,-
7 volných míst
A(typické) asijské speciality Jan DavídekJan Davídek
29. 2. 2024
3 900 ,-
6 volných míst

Březen

Sladké rodinné poklady Markéty PavlejeMarkéta PavlejeMarkéta Pavleje
1. 3. 2024
4 100 ,-
6 volných míst
Čáry máry… pravé indické CURRY!Ilona BansalIlona Bansal
1. 3. 2024
3 900 ,-
8 volných míst
Autentické recepty thajské kuchyněJan DavídekJan Davídek
6. 3. 2024
3 900 ,-
8 volných míst
Česká klasika pro DĚTIMartin StaněkMartin Staněk
10. 3. 2024
3 000 ,-
8 volných míst
Česká klasika pro NÁCTILETÉMartin StaněkMartin Staněk
10. 3. 2024
3 000 ,-
8 volných míst
Speciality vyšší gastronomieMarek FichtnerMarek Fichtner
11. 3. 2024
4 600 ,-
7 volných míst
Masové záležitosti Josefa KřížkaJosef KřížekJosef Křížek
13. 3. 2024
4 200 ,-
8 volných míst
Velikonoční dort by BeskyVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
15. 3. 2024
4 600 ,-
6 volných míst
Slané kynuté s JosefemJosef MaršálekJosef Maršálek
19. 3. 2024
6 600 ,-
3 volná místa
19. 3. 2024
6 600 ,-
7 volných míst
Slané kynuté s Josefem II.Josef MaršálekJosef Maršálek
20. 3. 2024
6 600 ,-
obsazeno
20. 3. 2024
6 600 ,-
obsazeno
 Velikonoční pečení s JosefemJosef MaršálekJosef Maršálek
21. 3. 2024
6 600 ,-
1 volné místo
21. 3. 2024
6 600 ,-
2 volná místa
Křehké záležitosti: Choux, Shortbread a CookiesDaška TylčerováDaška Tylčerová
23. 3. 2024
4 100 ,-
8 volných míst
Poctivá "Itálie" !Gianfranco CoizzaGianfranco Coizza
24. 3. 2024
4 100 ,-
7 volných míst
Dámská jízda po ItalskuGianfranco CoizzaGianfranco Coizza
25. 3. 2024
4 100 ,-
2 volná místa

Duben

Asijský fine dinning Marka RaditscheMarek RaditschMarek Raditsch
9. 4. 2024
4 600 ,-
7 volných míst
Umění steaků a omáčekMartin StaněkMartin Staněk
10. 4. 2024
4 100 ,-
5 volných míst
Indický Orient expressIlona BansalIlona Bansal
11. 4. 2024
3 900 ,-
8 volných míst
Sladké je sexy: Koláče, Koláčky & KremroleDaška TylčerováDaška Tylčerová
20. 4. 2024
4 100 ,-
8 volných míst
Hovězí svíčková od špičky k palciMartin StaněkMartin Staněk
21. 4. 2024
4 100 ,-
obsazeno
Italia in primaveraGianfranco CoizzaGianfranco Coizza
22. 4. 2024
4 100 ,-
7 volných míst
Fantastická vietnamská kuchyněJana KrálikováJana Králiková
23. 4. 2024
4 200 ,-
4 volná místa

Květen

DĚTI vaří AMERICKÉ MENUMartin StaněkMartin Staněk
19. 5. 2024
3 000 ,-
7 volných míst
NÁCTILETÍ vaří AMERICKÉ MENUMartin StaněkMartin Staněk
19. 5. 2024
3 000 ,-
8 volných míst
Vietnamský street foodJana KrálikováJana Králiková
21. 5. 2024
4 200 ,-
6 volných míst
Pistáciový dort s malinami: SugarMAMA SpecialDaška TylčerováDaška Tylčerová
25. 5. 2024
4 100 ,-
8 volných míst
Takhle chutná Indie!Ilona BansalIlona Bansal
26. 5. 2024
3 900 ,-
8 volných míst
APERITIVO buono a italské chuťovkyGianfranco CoizzaGianfranco Coizza
28. 5. 2024
4 100 ,-
8 volných míst

Červen

Středomořské menuGianfranco CoizzaGianfranco Coizza
2. 6. 2024
4 100 ,-
8 volných míst
SARDINIE NA TALÍŘIGianfranco CoizzaGianfranco Coizza
3. 6. 2024
4 100 ,-
8 volných míst
MasterClass: Cukrařina od A do ZJosef MaršálekJosef Maršálek
14. 6. 2024
6 600 ,-
6 volných míst
14. 6. 2024
6 600 ,-
7 volných míst
SugarMAMA: Pavlova, Crumble a BábovkaDaška TylčerováDaška Tylčerová
15. 6. 2024
4 100 ,-
8 volných míst