Domů

Prémiová škola vaření Gourmet Academy

Přijďte se k nám zdokonalit ve vaření i pečení s top českými kuchaři. Na našich kurzech se budete cítit jako doma.

Kalendář kurzů

Zrušit filtr

Září

MOLEKULA by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
2. 9. 2024
5 500 ,-
3 volná místa
Glamour Cake by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
3. 9. 2024
5 500 ,-
obsazeno
Vyladěné steaky & perfektní omáčkyLukáš ČížekLukáš Čížek
4. 9. 2024
4 500 ,-
6 volných míst
Marek Fichtner & Premium CuisineMarek FichtnerMarek Fichtner
5. 9. 2024
4 600 ,-
1 volné místo
Minidezerty s Vojtou VrtiškouVojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
6. 9. 2024
5 500 ,-
obsazeno
Guilty Pleasures se SugarMAMA Daška TylčerováDaška Tylčerová
7. 9. 2024
4 100 ,-
3 volná místa
Vojta Vrtiška & Dort Mt. BlancVojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
8. 9. 2024
5 500 ,-
obsazeno
Italská vína v italských receptechGianfranco CoizzaGianfranco Coizza
9. 9. 2024
4 100 ,-
6 volných míst
Pořádné maso!Josef KřížekJosef Křížek
10. 9. 2024
4 500 ,-
6 volných míst
Sushi od sushi mastera!Daniel ŘehůřekDaniel Řehůřek
11. 9. 2024
4 100 ,-
1 volné místo
STEAK STORY Mirka KalinyMirek KalinaMirek Kalina
13. 9. 2024
4 600 ,-
obsazeno
V hlavní roli… Chicken Tikka Masala!Ilona BansalIlona Bansal
14. 9. 2024
4 100 ,-
7 volných míst
Poctivá "Itálie" !Gianfranco CoizzaGianfranco Coizza
14. 9. 2024
4 100 ,-
7 volných míst
Epická ČokoládaJosef MaršálekJosef Maršálek
16. 9. 2024
7 000 ,-
obsazeno
16. 9. 2024
7 000 ,-
obsazeno
KYNUTÉ S JOSEFEM vol.1Josef MaršálekJosef Maršálek
17. 9. 2024
6 600 ,-
obsazeno
17. 9. 2024
6 600 ,-
obsazeno
KYNUTÉ S JOSEFEM vol.2Josef MaršálekJosef Maršálek
18. 9. 2024
6 600 ,-
obsazeno
18. 9. 2024
6 600 ,-
obsazeno
KYNUTÉ S JOSEFEM vol.3Josef MaršálekJosef Maršálek
19. 9. 2024
6 600 ,-
obsazeno
19. 9. 2024
6 600 ,-
obsazeno
Moderní francouzská cukrařinaJosef MaršálekJosef Maršálek
20. 9. 2024
6 600 ,-
obsazeno
20. 9. 2024
6 600 ,-
obsazeno
Epický kurz veganského vařeníMiluše MakóMiluše Makó
21. 9. 2024
3 900 ,-
6 volných míst
Umění steaků a omáčekMartin StaněkMartin Staněk
22. 9. 2024
4 600 ,-
obsazeno
Cesta napříč AsiíOndřej HutnikOndřej Hutnik
23. 9. 2024
4 100 ,-
obsazeno
Severské menu Marka Raditsche Marek RaditschMarek Raditsch
24. 9. 2024
4 600 ,-
6 volných míst
Fantastická vietnamská kuchyněJana KrálikováJana Králiková
26. 9. 2024
4 200 ,-
obsazeno
Dort jako z instagramu Veronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
27. 9. 2024
5 000 ,-
obsazeno

Říjen

Moderní česká cukrařina I.Josef MaršálekJosef Maršálek
1. 10. 2024
6 600 ,-
obsazeno
1. 10. 2024
6 600 ,-
obsazeno
Moderní česká cukrařina II.Josef MaršálekJosef Maršálek
2. 10. 2024
6 600 ,-
obsazeno
2. 10. 2024
6 600 ,-
obsazeno
Moderní česká cukrařina III.Josef MaršálekJosef Maršálek
3. 10. 2024
6 600 ,-
obsazeno
3. 10. 2024
6 600 ,-
obsazeno
Slané kynuté s JosefemJosef MaršálekJosef Maršálek
4. 10. 2024
6 600 ,-
obsazeno
4. 10. 2024
6 600 ,-
obsazeno
Sladké tečky se SugarMAMA Daška TylčerováDaška Tylčerová
5. 10. 2024
4 100 ,-
2 volná místa
Sushi speciálDaniel ŘehůřekDaniel Řehůřek
6. 10. 2024
4 100 ,-
7 volných míst
Fenomenální STEAKY & OMÁČKY Lukáš ČížekLukáš Čížek
7. 10. 2024
4 500 ,-
8 volných míst
8. 10. 2024
4 500 ,-
8 volných míst
Zážitkový Fine dining Marka FichtneraMarek FichtnerMarek Fichtner
10. 10. 2024
4 600 ,-
2 volná místa
Vegetariánský pop-up kurzMiluše MakóMiluše Makó
14. 10. 2024
4 100 ,-
8 volných míst
Vietnamský street foodJana KrálikováJana Králiková
15. 10. 2024
4 200 ,-
8 volných míst
BURGER STORY Mirka KalinyMirek KalinaMirek Kalina
17. 10. 2024
4 600 ,-
3 volná místa
Asie od Číny po IndiiOndřej HutnikOndřej Hutnik
21. 10. 2024
4 100 ,-
obsazeno
23. 10. 2024
4 100 ,-
obsazeno
(Pod)zimní menu Marka RaditscheMarek RaditschMarek Raditsch
22. 10. 2024
4 600 ,-
7 volných míst
Indie: Od Kormy po Mango LassiIlona BansalIlona Bansal
26. 10. 2024
4 100 ,-
3 volná místa
Francouzská kuchyněMartin StaněkMartin Staněk
29. 10. 2024
4 600 ,-
5 volných míst
Bůček & menu pro přáteleJosef KřížekJosef Křížek
30. 10. 2024
4 500 ,-
8 volných míst
CAKE ART by BESKY!Veronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
31. 10. 2024
5 000 ,-
obsazeno

Listopad

Čokoládově-čokoládový dort s BeskyVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
1. 11. 2024
5 000 ,-
obsazeno
Mini dezerty & SugarMAMADaška TylčerováDaška Tylčerová
2. 11. 2024
4 100 ,-
obsazeno
Stékaný dort by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
3. 11. 2024
5 000 ,-
obsazeno
Exkluzivní lanýžové menuLukáš ČížekLukáš Čížek
5. 11. 2024
4 500 ,-
8 volných míst
Ochutnejte Japonsko!Daniel ŘehůřekDaniel Řehůřek
11. 11. 2024
4 100 ,-
8 volných míst
Kouzlo kimčchi a korejská kuchyněJana KrálikováJana Králiková
12. 11. 2024
4 200 ,-
7 volných míst
 STREET FOOD Mirka KalinyMirek KalinaMirek Kalina
14. 11. 2024
4 600 ,-
4 volná místa
Chutě Indie: Butter chicken a víceIlona BansalIlona Bansal
15. 11. 2024
4 100 ,-
2 volná místa
Hovězí svíčková od špičky k palciMartin StaněkMartin Staněk
16. 11. 2024
4 600 ,-
7 volných míst
Rum i na talířiJosef KřížekJosef Křížek
20. 11. 2024
4 500 ,-
obsazeno
Slané kynuté s Josefem II.Josef MaršálekJosef Maršálek
29. 11. 2024
6 600 ,-
obsazeno
29. 11. 2024
6 600 ,-
obsazeno
Magické cukroví se SugarMAMADaška TylčerováDaška Tylčerová
30. 11. 2024
4 200 ,-
4 volná místa

Prosinec

Dámská jízda po ItalskuGianfranco CoizzaGianfranco Coizza
1. 12. 2024
4 100 ,-
6 volných míst
Vánoční pečení 2024 s Josefem Josef MaršálekJosef Maršálek
2. 12. 2024
6 600 ,-
obsazeno
3. 12. 2024
6 600 ,-
obsazeno
Takhle chutná Indie v ziměIlona BansalIlona Bansal
8. 12. 2024
4 100 ,-
8 volných míst
Sladké & Zdravé VánoceMiluše MakóMiluše Makó
12. 12. 2024
4 100 ,-
7 volných míst
Zimní menu pro gurmány Martin StaněkMartin Staněk
18. 12. 2024
4 600 ,-
5 volných míst

Hodnocení Gourmet Academy