Domů

Prémiová škola vaření Gourmet Academy

Přijďte se k nám zdokonalit ve vaření i pečení s top českými kuchaři. Na našich kurzech se budete cítit jako doma.

Kalendář kurzů

Zrušit filtr

Červen

V hlavní roli… Chicken Tikka Masala!Ilona BansalIlona Bansal
16. 6. 2024
4 100 ,-
obsazeno
Speciality vyšší gastronomieMarek FichtnerMarek Fichtner
17. 6. 2024
4 600 ,-
obsazeno
Moderní česká cukrařina I.Josef MaršálekJosef Maršálek
18. 6. 2024
6 600 ,-
obsazeno
Fantastická vietnamská kuchyněJana KrálikováJana Králiková
18. 6. 2024
4 200 ,-
obsazeno
Kouzlo grilováníLukáš ČížekLukáš Čížek
19. 6. 2024
4 100 ,-
obsazeno
Vietnamský street foodJana KrálikováJana Králiková
20. 6. 2024
4 200 ,-
2 volná místa
Stékaný dort by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
21. 6. 2024
5 000 ,-
obsazeno
Epický kurz veganského vařeníMiluše MakóMiluše Makó
22. 6. 2024
3 900 ,-
obsazeno
Vojta Vrtiška & Dort Mt. BlancVojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
23. 6. 2024
5 500 ,-
obsazeno
Sushi od sushi mastera!Daniel ŘehůřekDaniel Řehůřek
24. 6. 2024
4 100 ,-
obsazeno
Kdo si dá STEAK?Josef KřížekJosef Křížek
25. 6. 2024
4 600 ,-
5 volných míst
Cesta napříč AsiíOndřej HutnikOndřej Hutnik
26. 6. 2024
4 100 ,-
obsazeno
26. 6. 2024
4 100 ,-
obsazeno
BURGER STORY Mirka KalinyMirek KalinaMirek Kalina
27. 6. 2024
4 600 ,-
obsazeno
Minidezerty s Vojtou VrtiškouVojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
28. 6. 2024
5 500 ,-
obsazeno

Září

MOLEKULA by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
2. 9. 2024
5 500 ,-
5 volných míst
Glamour Cake by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
3. 9. 2024
5 500 ,-
obsazeno
Marek Fichtner & Premium CuisineMarek FichtnerMarek Fichtner
5. 9. 2024
4 600 ,-
3 volná místa
Guilty Pleasures se SugarMAMA Daška TylčerováDaška Tylčerová
7. 9. 2024
4 100 ,-
4 volná místa
STEAK STORY Mirka KalinyMirek KalinaMirek Kalina
13. 9. 2024
4 600 ,-
3 volná místa
Epická ČokoládaJosef MaršálekJosef Maršálek
16. 9. 2024
7 000 ,-
obsazeno
16. 9. 2024
7 000 ,-
obsazeno
KYNUTÉ S JOSEFEM vol.1Josef MaršálekJosef Maršálek
17. 9. 2024
6 600 ,-
obsazeno
17. 9. 2024
6 600 ,-
obsazeno
KYNUTÉ S JOSEFEM vol.2Josef MaršálekJosef Maršálek
18. 9. 2024
6 600 ,-
obsazeno
18. 9. 2024
6 600 ,-
obsazeno
KYNUTÉ S JOSEFEM vol.3Josef MaršálekJosef Maršálek
19. 9. 2024
6 600 ,-
obsazeno
19. 9. 2024
6 600 ,-
obsazeno
Moderní francouzská cukrařinaJosef MaršálekJosef Maršálek
20. 9. 2024
6 600 ,-
obsazeno
20. 9. 2024
6 600 ,-
obsazeno
Umění steaků a omáčekMartin StaněkMartin Staněk
22. 9. 2024
4 600 ,-
8 volných míst
Severské menu Marka Raditsche Marek RaditschMarek Raditsch
24. 9. 2024
4 600 ,-
8 volných míst
Dort jako z instagramu Veronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
27. 9. 2024
5 000 ,-
obsazeno

Říjen

Sladké tečky se SugarMAMA Daška TylčerováDaška Tylčerová
5. 10. 2024
4 100 ,-
6 volných míst
Zážitkový Fine dining Marka FichtneraMarek FichtnerMarek Fichtner
10. 10. 2024
4 600 ,-
8 volných míst
Asie od Číny po IndiiOndřej HutnikOndřej Hutnik
21. 10. 2024
4 100 ,-
obsazeno
23. 10. 2024
4 100 ,-
obsazeno
(Pod)zimní menu Marka RaditscheMarek RaditschMarek Raditsch
22. 10. 2024
4 600 ,-
7 volných míst
Indie: Od Kormy po Mango LassiIlona BansalIlona Bansal
26. 10. 2024
4 100 ,-
8 volných míst
Francouzská kuchyněMartin StaněkMartin Staněk
29. 10. 2024
4 600 ,-
8 volných míst
CAKE ART by BESKY!Veronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
31. 10. 2024
5 000 ,-
4 volná místa

Listopad

Čokoládově-čokoládový dort s BeskyVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
1. 11. 2024
5 000 ,-
2 volná místa
Mini dezerty & SugarMAMADaška TylčerováDaška Tylčerová
2. 11. 2024
4 100 ,-
obsazeno
 STREET FOOD Mirka KalinyMirek KalinaMirek Kalina
14. 11. 2024
4 600 ,-
6 volných míst
Chutě Indie: Butter chicken a víceIlona BansalIlona Bansal
15. 11. 2024
4 100 ,-
8 volných míst
Hovězí svíčková od špičky k palciMartin StaněkMartin Staněk
16. 11. 2024
4 600 ,-
8 volných míst
Magické cukroví se SugarMAMADaška TylčerováDaška Tylčerová
30. 11. 2024
4 200 ,-
8 volných míst

Prosinec

Vánoční pečení 2024 s Josefem Josef MaršálekJosef Maršálek
2. 12. 2024
6 600 ,-
obsazeno
3. 12. 2024
6 600 ,-
obsazeno
Takhle chutná Indie v ziměIlona BansalIlona Bansal
8. 12. 2024
4 100 ,-
8 volných míst
Zimní menu pro gurmány Martin StaněkMartin Staněk
18. 12. 2024
4 600 ,-
8 volných míst