Domů

Prémiová škola vaření Gourmet Academy

Přijďte se k nám zdokonalit ve vaření i pečení s top českými kuchaři. Na našich kurzech se budete cítit jako doma.

Kalendář kurzů

Zrušit filtr

Březen

Glamour Cake by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
3. 3. 2024
5 000 ,-
obsazeno
Čáry máry… pravé indické CURRY!Ilona BansalIlona Bansal
4. 3. 2024
3 900 ,-
1 volné místo
Kvarteto receptů pro každou příležitostLukáš ČížekLukáš Čížek
5. 3. 2024
4 100 ,-
1 volné místo
Autentické recepty thajské kuchyněJan DavídekJan Davídek
6. 3. 2024
3 900 ,-
obsazeno
Comfort food Mirka KalinyMirek KalinaMirek Kalina
7. 3. 2024
4 600 ,-
1 volné místo
Vegetariánský pop-up kurzMiluše MakóMiluše Makó
8. 3. 2024
4 100 ,-
obsazeno
Sushi speciálDaniel ŘehůřekDaniel Řehůřek
9. 3. 2024
4 100 ,-
obsazeno
Hovězí svíčková od špičky k palciMartin StaněkMartin Staněk
10. 3. 2024
4 100 ,-
obsazeno
Speciality vyšší gastronomieMarek FichtnerMarek Fichtner
11. 3. 2024
4 600 ,-
obsazeno
Severské menu Marka Raditsche Marek RaditschMarek Raditsch
12. 3. 2024
4 600 ,-
obsazeno
Sushi od sushi mastera!Daniel ŘehůřekDaniel Řehůřek
13. 3. 2024
4 100 ,-
3 volná místa
Masové záležitosti Josefa KřížkaJosef KřížekJosef Křížek
13. 3. 2024
4 200 ,-
2 volná místa
Stékaný dort by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
14. 3. 2024
4 600 ,-
obsazeno
Velikonoční dort by BeskyVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
15. 3. 2024
4 600 ,-
obsazeno
Perfect BURGER story  Mirek KalinaMirek Kalina
16. 3. 2024
4 600 ,-
5 volných míst
 Velikonoční pečení s JosefemJosef MaršálekJosef Maršálek
17. 3. 2024
6 600 ,-
1 volné místo
17. 3. 2024
6 600 ,-
2 volná místa
Epická ČokoládaJosef MaršálekJosef Maršálek
18. 3. 2024
7 000 ,-
obsazeno
18. 3. 2024
7 000 ,-
obsazeno
Slané kynuté s JosefemJosef MaršálekJosef Maršálek
19. 3. 2024
6 600 ,-
obsazeno
19. 3. 2024
6 600 ,-
obsazeno
Slané kynuté s Josefem II.Josef MaršálekJosef Maršálek
20. 3. 2024
6 600 ,-
obsazeno
20. 3. 2024
6 600 ,-
obsazeno
Křehké záležitosti: Choux, Shortbread a CookiesDaška TylčerováDaška Tylčerová
23. 3. 2024
4 100 ,-
obsazeno
Poctivá "Itálie" !Gianfranco CoizzaGianfranco Coizza
24. 3. 2024
4 100 ,-
obsazeno
Dámská jízda po ItalskuGianfranco CoizzaGianfranco Coizza
25. 3. 2024
4 100 ,-
obsazeno
Francouzská kuchyněMartin StaněkMartin Staněk
26. 3. 2024
4 100 ,-
obsazeno
Vyladěné steaky & perfektní omáčkyLukáš ČížekLukáš Čížek
27. 3. 2024
4 500 ,-
obsazeno
Asie od Číny po IndiiOndřej HutnikOndřej Hutnik
28. 3. 2024
4 100 ,-
1 volné místo

Duben

Rodinné recepty Markéty PavlejeMarkéta PavlejeMarkéta Pavleje
2. 4. 2024
4 100 ,-
6 volných míst
Sladké rodinné poklady Markéty PavlejeMarkéta PavlejeMarkéta Pavleje
3. 4. 2024
4 100 ,-
obsazeno
Cesta napříč AsiíOndřej HutnikOndřej Hutnik
4. 4. 2024
4 100 ,-
obsazeno
Ochutnejte Japonsko!Daniel ŘehůřekDaniel Řehůřek
5. 4. 2024
4 100 ,-
6 volných míst
#dortjakozinstagramu by BeskyVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
6. 4. 2024
5 000 ,-
obsazeno
UNICORNcake by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
7. 4. 2024
4 600 ,-
obsazeno
Haute Cuisine Marka FichtneraMarek FichtnerMarek Fichtner
8. 4. 2024
4 600 ,-
obsazeno
Asijský fine dinning Marka RaditscheMarek RaditschMarek Raditsch
9. 4. 2024
4 600 ,-
obsazeno
Umění steaků a omáčekMartin StaněkMartin Staněk
10. 4. 2024
4 100 ,-
obsazeno
Indický Orient expressIlona BansalIlona Bansal
11. 4. 2024
3 900 ,-
obsazeno
STEAK STORY Mirka KalinyMirek KalinaMirek Kalina
12. 4. 2024
4 600 ,-
8 volných míst
KYNUTÉ S JOSEFEM vol.1Josef MaršálekJosef Maršálek
16. 4. 2024
6 600 ,-
obsazeno
16. 4. 2024
6 600 ,-
obsazeno
KYNUTÉ S JOSEFEM vol.2Josef MaršálekJosef Maršálek
17. 4. 2024
6 600 ,-
obsazeno
17. 4. 2024
6 600 ,-
obsazeno
KYNUTÉ S JOSEFEM vol.3Josef MaršálekJosef Maršálek
18. 4. 2024
6 600 ,-
obsazeno
18. 4. 2024
6 600 ,-
obsazeno
Moderní francouzská cukrařinaJosef MaršálekJosef Maršálek
19. 4. 2024
6 600 ,-
obsazeno
19. 4. 2024
6 600 ,-
obsazeno
Sladké je sexy: Koláče, Koláčky & KremroleDaška TylčerováDaška Tylčerová
20. 4. 2024
4 100 ,-
4 volná místa
Italia in primaveraGianfranco CoizzaGianfranco Coizza
22. 4. 2024
4 100 ,-
obsazeno
Fantastická vietnamská kuchyněJana KrálikováJana Králiková
23. 4. 2024
4 200 ,-
obsazeno
Kdo si dá STEAK?Josef KřížekJosef Křížek
24. 4. 2024
4 200 ,-
obsazeno
Exkluzivní lanýžové menuLukáš ČížekLukáš Čížek
25. 4. 2024
4 500 ,-
2 volná místa
Čokoládově-čokoládový dort s BeskyVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
26. 4. 2024
4 600 ,-
obsazeno
Pečeme nebesky… s Besky!Veronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
27. 4. 2024
4 600 ,-
obsazeno
Sweet Vegan: pečení bez cukru i lepkuMiluše MakóMiluše Makó
28. 4. 2024
3 900 ,-
1 volné místo
Inspirativní asijská kuchyně Jan DavídekJan Davídek
29. 4. 2024
3 900 ,-
obsazeno
 STREET FOOD Mirka KalinyMirek KalinaMirek Kalina
30. 4. 2024
4 600 ,-
8 volných míst

Květen

Pikantní ThajskoJan DavídekJan Davídek
2. 5. 2024
3 900 ,-
obsazeno
BURGER STORY Mirka KalinyMirek KalinaMirek Kalina
3. 5. 2024
4 600 ,-
8 volných míst
Epický kurz veganského vařeníMiluše MakóMiluše Makó
6. 5. 2024
3 900 ,-
1 volné místo
Snový Sirloin Steak & spol.Marek FichtnerMarek Fichtner
7. 5. 2024
4 600 ,-
obsazeno
Tajemství perfektního burgeruLukáš ČížekLukáš Čížek
9. 5. 2024
4 100 ,-
1 volné místo
CAKE ART by BESKY!Veronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
11. 5. 2024
4 600 ,-
1 volné místo
Moderní česká cukrařina I.Josef MaršálekJosef Maršálek
14. 5. 2024
6 600 ,-
obsazeno
14. 5. 2024
6 600 ,-
obsazeno
Moderní česká cukrařina II.Josef MaršálekJosef Maršálek
15. 5. 2024
6 600 ,-
obsazeno
15. 5. 2024
6 600 ,-
obsazeno
Moderní česká cukrařina III.Josef MaršálekJosef Maršálek
16. 5. 2024
6 600 ,-
obsazeno
16. 5. 2024
6 600 ,-
obsazeno
Extragavantní tartaletkyJosef MaršálekJosef Maršálek
17. 5. 2024
6 600 ,-
obsazeno
17. 5. 2024
6 600 ,-
obsazeno
DĚTI vaří AMERICKÉ MENUMartin StaněkMartin Staněk
19. 5. 2024
3 000 ,-
5 volných míst
NÁCTILETÍ vaří AMERICKÉ MENUMartin StaněkMartin Staněk
19. 5. 2024
3 000 ,-
3 volná místa
Fenomenální STEAKY & OMÁČKY Lukáš ČížekLukáš Čížek
20. 5. 2024
4 500 ,-
obsazeno
Vietnamský street foodJana KrálikováJana Králiková
21. 5. 2024
4 200 ,-
obsazeno
Rum i na talířiJosef KřížekJosef Křížek
22. 5. 2024
4 500 ,-
8 volných míst
Pistáciový dort s malinami: SugarMAMA SpecialDaška TylčerováDaška Tylčerová
25. 5. 2024
4 100 ,-
2 volná místa
Takhle chutná Indie!Ilona BansalIlona Bansal
26. 5. 2024
3 900 ,-
1 volné místo
APERITIVO buono a italské chuťovkyGianfranco CoizzaGianfranco Coizza
28. 5. 2024
4 100 ,-
obsazeno
Světové burgery!Martin StaněkMartin Staněk
29. 5. 2024
4 100 ,-
2 volná místa

Červen

Středomořské menuGianfranco CoizzaGianfranco Coizza
2. 6. 2024
4 100 ,-
7 volných míst
SARDINIE NA TALÍŘIGianfranco CoizzaGianfranco Coizza
3. 6. 2024
4 100 ,-
7 volných míst
A(typické) asijské speciality Jan DavídekJan Davídek
5. 6. 2024
3 900 ,-
8 volných míst
MasterClass: Cukrařina od A do ZJosef MaršálekJosef Maršálek
14. 6. 2024
6 600 ,-
obsazeno
14. 6. 2024
6 600 ,-
obsazeno
SugarMAMA: Pavlova, Crumble a BábovkaDaška TylčerováDaška Tylčerová
15. 6. 2024
4 100 ,-
6 volných míst
V hlavní roli… Chicken Tikka Masala!Ilona BansalIlona Bansal
16. 6. 2024
3 900 ,-
5 volných míst
Kouzlo grilováníLukáš ČížekLukáš Čížek
19. 6. 2024
4 100 ,-
6 volných míst