Věnečky, větrníčky & eklérky

Víte, co mají společného Češi a Francouzi? Oba národy k zbláznění milují dezerty z odpalovaného těsta. A tak my si chodíme na větrníky a věnečky a lidé ve Francií zase zbožňují tzv. eklérky. Vy teď můžete doma ochutnávat kousek české i té francouzské cukrářské tradice, protože s Editou Paulusovou pokoříte metu zvanou „odpalované těsto“. Takže: tři, dva, jedna… Odpalte to (těsto)!

Menu

  • Věnečky s pařížskou šlehačkou a jahodami
  • Karamelové nini větrníčky  
  • Francouzské eclair (eklérky) s borůvkovým krémem

Kupte tento kurz svému blízkému jako dárek

Přehled termínů
TermínČasKuchařKapacitaCena

Termín:

27.09.2018

Čas:

16:00 - 21:00

Kapacita:

obsazeno

Cena:

3 300,-

Upozornit na volné místo

Pro koho je kurz určen

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních směsí ruských čajů Kusmi Tea.
  • Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk, KitchenAid Concept store Vodičkova 2. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.

Fotografie z kurzu

Řekli o nás

Edita Paulusová: Kurz se mi moc líbil a byl pro mě přínosem. Všechno bylo perfektně připravené a o nás kurzistky bylo celou výborně pečováno.
Edita Paulusová: Vse výtečné!!! Lektor za pět hvězdiček! Prostředi za pět hvězdiček!