Věnečky, větrníčky & eklérky
Kategorie: pečení
Kurz vede: Edita Paulusová
Víte, co mají společného Češi a Francouzi? Oba národy k zbláznění milují dezerty z odpalovaného těsta. A tak my si chodíme na větrníky a věnečky a lidé ve Francií zase zbožňují tzv. eklérky. Vy teď můžete doma ochutnávat kousek české i té francouzské cukrářské tradice, protože s Editou Paulusovou pokoříte metu zvanou „odpalované těsto“. Takže: tři, dva, jedna… Odpalte to (těsto)!

Pro koho je kurz určen
- Začátečník
- Středně pokročilý
- Pokročilý
Cena všech našich kurzů zahrnuje
- Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
- Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
- Kvalitní rozlévané víno.
- Nabídku konzumace exkluzivních čajových směsí Kusmi Tea.
- Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
- Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
- Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
- Certifikát o absolvování kurzu.
- A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk Vodičkova. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.