Domů MASOVÝ TROJBOJ

MASOVÝ TROJBOJ

Chci sledovat tento kurz

Kurz je určen pro:

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý
Svíčkovou zná každý, kuře peče každý… ale jsou druhy a kousky masa, o kterých naopak nikdo nic netuší. Třeba taková pluma, gurmánský kousek vepřového, kousek nad krkovicí. Kdy jste o ní slyšeli? A kolikrát v životě jste ochutnali perličku? Její jemnost vibrující už tak trochu ve světě divočiny vás ohromí. Stejně jako celý kurz našeho nového lektora, Zdeňka Marcína. Na řadu se dostane ještě vysoký roštěnec s bernskou omáčkou a také sladká tečka: ovocný tvarohový knedlík s praženými ořechy. Tohle bude skutečně pro znalce!
Přečíst celý detail

Menu

  • Pluma z iberského prasátka, s redukcí z červeného vína, s restovanou mrkví a kapustou
  • Prsíčko z perličky nadívané mandlovou nádivkou, podávané s bramborovou kaší a restovaným celerem
  • Vysoký roštěnec s bramborovým nákypem a bernskou omáčkou

  •  

Termíny kurzu

V tuto chvíli nejsou vypsány žádné termíny.

Cena všech kurzů zahrnuje

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních směsí ruských čajů Kusmi Tea.
  • Prémiovou kávu švýcarské značky Cremesso.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk, Vodičkova 2. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.