Maso All Inclusive
Kategorie: maso, evropská kuchyně
Kurz vede: Zdeněk Marcín
Svíčkovou zná každý, kuře peče každý… ale jsou druhy a kousky masa, o kterých naopak nikdo nic netuší. Třeba taková pluma, gurmánský kousek vepřového, kousek nad krkovicí. Kdy jste o ní slyšeli? A kolikrát v životě jste ochutnali perličku? Její jemnost vibrující už tak trochu ve světě divočiny vás ohromí. Stejně jako celý kurz našeho nového lektora, Zdeňka Marcína. Na řadu se dostane ještě vysoký roštěnec s bernskou omáčkou a také sladká tečka: ovocný tvarohový knedlík s praženými ořechy. Tohle bude skutečně pro znalce!

Pro koho je kurz určen
- Začátečník
- Středně pokročilý
- Pokročilý
Cena všech našich kurzů zahrnuje
- Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
- Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
- Kvalitní rozlévané víno.
- Nabídku konzumace exkluzivních čajových směsí Kusmi Tea.
- Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
- Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
- Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
- Certifikát o absolvování kurzu.
- A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk Vodičkova. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.