Cat & Cook: základy italské kuchyně

Kategorie: evropská kuchyně

Když vaří bloggerka Ivana Jindřichová, známá jako Cat & Cook, můžete vzít jed na to, že se všechno povede. Dává si totiž záležet na tom, abyste každému receptu rozuměli, abyste chápali jednotlivé ingredience, jejich původ, kvalitu i způsoby zpracování, protože věří, že jen tak uvaříte pokaždé perfektní jídlo. Na svém vůbec prvním kurzu v Gourmet Academy vám „po svém“ představí základy italské kuchyně, tedy mimo jiné naučí ty skutečné špagety Carbonara (bez smetany!), vysvětlí, proč na ně nesmíte používat čerstvou pastu, v čem jsou nejlepší těstoviny ze semoliny, jak si vyrobíte opravdu TOP janovské pesto, jak se dá do risotta stihnout čerstvý vývar… a spoustu dalšího. A za odměnu? Sladká Panna Cotta s čokoládou. Mňam!

Menu

  • Špagety Carbonara
  • Čerstvá pasta (Tagliatelle) + janovské pesto
  • Risotto ze sezónních surovin
  • Panna Cotta
V tuto chvíli nejsou vypsány žádné termíny.

Pro koho je kurz určen

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních čajových směsí Kusmi Tea.
  • Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk Vodičkova. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.

Fotografie z kurzu

Řekli o nás

: