Steak a pečená masa

Kurz vede: Filip Sajler

V kurzu Vás Filip naučí nejlepší steak tak, jak to má být a upéct si 100% rostbíf a samozřejmě něco navíc...

Menu

  • Hovězí steak s bernskou omáčkou a zapečenou kaší
  • Rostbíf pečený do růžova s křupavou sezónní zeleninou a domácí tatarskou omáčkou
  • Šťavnatý kuřecí steak s bylinkovým máslem s smetanovým špenátem

Kupte tento kurz svému blízkému jako dárek

Přehled termínů
TermínČasKuchařKapacitaCena

Termín:

1.11.2017

Čas:

17:00 - 21:00

Kapacita:

volno

Cena:

3 900,-

Koupit

Pro koho je kurz určen

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních směsí ruských čajů Kusmi Tea.
  • Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk, KitchenAid Concept store Vodičkova 2. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.

Fotografie z kurzu

Řekli o nás

:
:
Filip Sajler: Náplň kurzu byla širší než bylo anoncováno. Líbilo se mi zaměření na technologii přípravy pokrmů, upozornění na rizika a jak je minimalizovat. Oceňuji i návody na to, jak napravit chyby.