Domů

Prémiová škola vaření Gourmet Academy

Přijďte se k nám zdokonalit ve vaření i pečení s top českými kuchaři. Na našich kurzech se budete cítit jako doma.

Kalendář kurzů

Zrušit filtr

Červen

Mediterranean Freestyle Marka FichtneraMarek FichtnerMarek Fichtner
4. 6. 2025
4 600 ,-
obsazeno
Rodinné zlato Vojty VrtiškyVojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
6. 6. 2025
5 500 ,-
1 volné místo
7. 6. 2025
5 500 ,-
obsazeno
MoonCake Vojty VrtiškyVojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
8. 6. 2025
6 500 ,-
1 volné místo
Domácí pasta. A Basta!Gianfranco CoizzaGianfranco Coizza
9. 6. 2025
4 100 ,-
1 volné místo
Tajemství perfektního burgeruLukáš ČížekLukáš Čížek
11. 6. 2025
4 500 ,-
obsazeno
Kouzlo grilováníLukáš ČížekLukáš Čížek
12. 6. 2025
4 500 ,-
1 volné místo
12. 6. 2025
4 500 ,-
obsazeno
Dezerty do skleničky se SugarMamaDaška TylčerováDaška Tylčerová
13. 6. 2025
4 600 ,-
obsazeno
14. 6. 2025
4 600 ,-
obsazeno
Hovězí svíčková od špičky k palciMartin StaněkMartin Staněk
15. 6. 2025
4 600 ,-
2 volná místa
Moderní česká cukrařina I.Josef MaršálekJosef Maršálek
16. 6. 2025
7 000 ,-
obsazeno
16. 6. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Moderní česká cukrařina II.Josef MaršálekJosef Maršálek
17. 6. 2025
7 000 ,-
obsazeno
17. 6. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Umění steaků a omáčekMartin StaněkMartin Staněk
18. 6. 2025
4 600 ,-
obsazeno
Evropská kuchyně Marka RaditscheMarek RaditschMarek Raditsch
19. 6. 2025
4 600 ,-
5 volných míst
Božský Vietnam na talířiJana KrálikováJana Králiková
20. 6. 2025
4 500 ,-
1 volné místo
Chefs Table:  Vegetariánské DelikatesyMiluše MakóMiluše Makó
21. 6. 2025
3 900 ,-
6 volných míst
V hlavní roli… Chicken Tikka Masala!Ilona BansalIlona Bansal
22. 6. 2025
4 100 ,-
7 volných míst
Sushi od základu!Daniel ŘehůřekDaniel Řehůřek
23. 6. 2025
4 200 ,-
2 volná místa
Moderní francouzská cukrařinaJosef MaršálekJosef Maršálek
24. 6. 2025
7 000 ,-
obsazeno
24. 6. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Moderní česká cukrařina III.Josef MaršálekJosef Maršálek
25. 6. 2025
7 000 ,-
obsazeno
25. 6. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Extragavantní tartaletkyJosef MaršálekJosef Maršálek
26. 6. 2025
7 000 ,-
obsazeno
26. 6. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Cesta napříč AsiíOndřej HutnikOndřej Hutnik
30. 6. 2025
4 200 ,-
1 volné místo
30. 6. 2025
4 200 ,-
1 volné místo

Červenec

Autentické recepty thajské kuchyněJan DavídekJan Davídek
1. 7. 2025
3 900 ,-
2 volná místa
 STREET FOOD Mirka KalinyMirek KalinaMirek Kalina
2. 7. 2025
4 600 ,-
obsazeno
TOMAHAWK STEAK: bez kompromisůMarek FichtnerMarek Fichtner
9. 7. 2025
4 600 ,-
5 volných míst
APERITIVO buono a italské chuťovkyGianfranco CoizzaGianfranco Coizza
16. 7. 2025
4 100 ,-
8 volných míst
Asie od Číny po IndiiOndřej HutnikOndřej Hutnik
17. 7. 2025
4 200 ,-
7 volných míst

Srpen

MOLEKULA by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
14. 8. 2025
6 000 ,-
5 volných míst
Minidezerty s Vojtou vol. 1. Vojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
21. 8. 2025
6 000 ,-
6 volných míst
22. 8. 2025
6 000 ,-
5 volných míst
Asijská UMAMI v praxiJana KrálikováJana Králiková
26. 8. 2025
4 500 ,-
2 volná místa

Září

Všechny chutě AsieOndřej HutnikOndřej Hutnik
1. 9. 2025
4 200 ,-
1 volné místo
Evropská kuchyně Josefa KřížkaJosef KřížekJosef Křížek
10. 9. 2025
4 500 ,-
6 volných míst
Epická ČokoládaJosef MaršálekJosef Maršálek
15. 9. 2025
7 000 ,-
4 volná místa
15. 9. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Kouzlo kimčchi a korejská kuchyněJana KrálikováJana Králiková
30. 9. 2025
4 500 ,-
4 volná místa

Říjen

Kynuté s Josefem vol.1Josef MaršálekJosef Maršálek
6. 10. 2025
7 000 ,-
obsazeno
6. 10. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Kynuté s Josefem vol.2Josef MaršálekJosef Maršálek
7. 10. 2025
7 000 ,-
obsazeno
7. 10. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Kynuté s Josefem vol.3Josef MaršálekJosef Maršálek
8. 10. 2025
7 000 ,-
obsazeno
8. 10. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Slané kynuté s Josefem I.Josef MaršálekJosef Maršálek
9. 10. 2025
7 000 ,-
obsazeno
9. 10. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Slané kynuté s Josefem II.Josef MaršálekJosef Maršálek
10. 10. 2025
7 000 ,-
obsazeno
10. 10. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Vietnamská party!Jana KrálikováJana Králiková
23. 10. 2025
4 500 ,-
5 volných míst
Dámská jízda „La Dolce Vita“Gianfranco CoizzaGianfranco Coizza
27. 10. 2025
4 100 ,-
6 volných míst

Listopad

Very well! WELLINGTON menuMarek FichtnerMarek Fichtner
18. 11. 2025
4 600 ,-
5 volných míst
Vietnam bez masaJana KrálikováJana Králiková
25. 11. 2025
4 500 ,-
4 volná místa

Hodnocení Gourmet Academy