Domů

Prémiová škola vaření Gourmet Academy

Přijďte se k nám zdokonalit ve vaření i pečení s top českými kuchaři. Na našich kurzech se budete cítit jako doma.

Kalendář kurzů

Zrušit filtr

Listopad

Luxusní (čokoládové) závislosti se SugarMaMaDaška TylčerováDaška Tylčerová
1. 11. 2025
4 600 ,-
3 volná místa
Akce na míru.Gourmet AcademyGourmet Academy
2. 11. 2025
4 100 ,-
obsazeno
2. 11. 2025
4 100 ,-
obsazeno
Epická ČokoládaJosef MaršálekJosef Maršálek
3. 11. 2025
8 000 ,-
obsazeno
3. 11. 2025
8 000 ,-
obsazeno
Moderní česká cukrařina I.Josef MaršálekJosef Maršálek
4. 11. 2025
8 000 ,-
obsazeno
4. 11. 2025
8 000 ,-
obsazeno
Moderní česká cukrařina II.Josef MaršálekJosef Maršálek
5. 11. 2025
8 000 ,-
obsazeno
5. 11. 2025
8 000 ,-
obsazeno
Moderní česká cukrařina III.Josef MaršálekJosef Maršálek
6. 11. 2025
8 000 ,-
obsazeno
6. 11. 2025
8 000 ,-
obsazeno
Moderní francouzská cukrařinaJosef MaršálekJosef Maršálek
7. 11. 2025
8 000 ,-
obsazeno
7. 11. 2025
8 000 ,-
obsazeno
3 sladké hříchy podzimu se SugarMaMaDaška TylčerováDaška Tylčerová
8. 11. 2025
4 600 ,-
3 volná místa
Indická kuchyně s doteky ÁjurvédyIlona BansalIlona Bansal
9. 11. 2025
4 100 ,-
3 volná místa
Fenomenální STEAKY & OMÁČKY Lukáš ČížekLukáš Čížek
11. 11. 2025
4 500 ,-
obsazeno
Božský Vietnam na talířiJana KrálikováJana Králiková
11. 11. 2025
4 600 ,-
obsazeno
Arabské mezze: malá jídlaHibi Arua RamadanHibi Arua Ramadan
12. 11. 2025
4 600 ,-
4 volná místa
Zimní menu pro gurmány Martin StaněkMartin Staněk
12. 11. 2025
4 500 ,-
obsazeno
Pikantní ThajskoJan DavídekJan Davídek
13. 11. 2025
3 900 ,-
3 volná místa
Váš první dort!Veronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
14. 11. 2025
5 500 ,-
1 volné místo
Dort jako z instagramu Veronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
15. 11. 2025
6 000 ,-
obsazeno
Glamour Cake by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
16. 11. 2025
6 000 ,-
obsazeno
Very well! WELLINGTON menuMarek FichtnerMarek Fichtner
18. 11. 2025
4 600 ,-
obsazeno
Italské Menu: #pistáciePaolo PalazzoPaolo Palazzo
19. 11. 2025
4 200 ,-
3 volná místa
Chefs Table: Bůček v hlavní roliJosef KřížekJosef Křížek
19. 11. 2025
4 500 ,-
obsazeno
Minidezerty s Vojtou vol. 1. Vojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
20. 11. 2025
6 000 ,-
5 volných míst
21. 11. 2025
6 000 ,-
obsazeno
Asie od Číny po IndiiOndřej HutnikOndřej Hutnik
24. 11. 2025
4 200 ,-
8 volných míst
24. 11. 2025
4 200 ,-
obsazeno
Vietnam bez masaJana KrálikováJana Králiková
25. 11. 2025
4 600 ,-
2 volná místa
Dámská jízda „La Dolce Vita“Gianfranco CoizzaGianfranco Coizza
26. 11. 2025
4 100 ,-
1 volné místo
Zimní menu Marka RaditscheMarek RaditschMarek Raditsch
27. 11. 2025
4 600 ,-
obsazeno

Prosinec

Exkluzivní lanýžové menuLukáš ČížekLukáš Čížek
1. 12. 2025
4 500 ,-
4 volná místa
1. 12. 2025
4 500 ,-
obsazeno
Italská vína v italských receptechGianfranco CoizzaGianfranco Coizza
3. 12. 2025
4 100 ,-
obsazeno
Sushi od základu!Daniel ŘehůřekDaniel Řehůřek
4. 12. 2025
4 200 ,-
8 volných míst
Nebeské Vánoce s BeskyVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
5. 12. 2025
5 500 ,-
obsazeno
6. 12. 2025
5 500 ,-
2 volná místa
Čaro fólie: Mramorový dort by BeskyVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
7. 12. 2025
6 000 ,-
1 volné místo
Vánoční pečení 2025 s JosefemJosef MaršálekJosef Maršálek
8. 12. 2025
7 000 ,-
obsazeno
8. 12. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Indie, kterou si zamilujeteIlona BansalIlona Bansal
14. 12. 2025
4 100 ,-
obsazeno
Všechny chutě AsieOndřej HutnikOndřej Hutnik
15. 12. 2025
4 200 ,-
4 volná místa
15. 12. 2025
4 200 ,-
2 volná místa
(Ne)tradiční Vánoce s Vojtou VrtiškouVojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
17. 12. 2025
5 500 ,-
6 volných míst
18. 12. 2025
5 500 ,-
obsazeno
Umění steaků a omáčekMartin StaněkMartin Staněk
17. 12. 2025
4 500 ,-
obsazeno

Leden

Vietnamská party!Jana KrálikováJana Králiková
2. 1. 2026
4 600 ,-
8 volných míst
Kynuté s Josefem vol.1Josef MaršálekJosef Maršálek
5. 1. 2026
8 000 ,-
obsazeno
5. 1. 2026
8 000 ,-
obsazeno
Kynuté s Josefem vol.2Josef MaršálekJosef Maršálek
6. 1. 2026
8 000 ,-
obsazeno
6. 1. 2026
8 000 ,-
obsazeno
Kynuté s Josefem vol.3Josef MaršálekJosef Maršálek
7. 1. 2026
8 000 ,-
obsazeno
7. 1. 2026
8 000 ,-
obsazeno
Slané kynuté s Josefem I.Josef MaršálekJosef Maršálek
8. 1. 2026
8 000 ,-
obsazeno
8. 1. 2026
8 000 ,-
obsazeno
Slané kynuté s Josefem II.Josef MaršálekJosef Maršálek
9. 1. 2026
8 000 ,-
obsazeno
9. 1. 2026
8 000 ,-
obsazeno
Chutě Indie: Butter chicken & víceIlona BansalIlona Bansal
11. 1. 2026
4 200 ,-
8 volných míst
Marek Fichtne: Není proč zvěřiny se bát!Marek FichtnerMarek Fichtner
15. 1. 2026
4 600 ,-
8 volných míst
Jde to i bez masa!Miluše MakóMiluše Makó
16. 1. 2026
3 900 ,-
8 volných míst
Bestsellery asijské kuchyněOndřej HutnikOndřej Hutnik
19. 1. 2026
4 200 ,-
7 volných míst
19. 1. 2026
4 200 ,-
8 volných míst
Stékaný dort by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
25. 1. 2026
5 500 ,-
8 volných míst
Vojta Vrtiška & Dort Mt. BlancVojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
30. 1. 2026
6 000 ,-
8 volných míst
31. 1. 2026
6 000 ,-
7 volných míst

Únor

V hlavní roli… Chicken Tikka Masala!Ilona BansalIlona Bansal
6. 2. 2026
4 200 ,-
8 volných míst
Bez lepku a bez kompromisů! Miluše MakóMiluše Makó
7. 2. 2026
3 900 ,-
8 volných míst
Minidezerty s Vojtou vol.2Vojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
13. 2. 2026
6 000 ,-
7 volných míst
14. 2. 2026
6 000 ,-
6 volných míst
Rodinné zlato Vojty VrtiškyVojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
15. 2. 2026
5 500 ,-
8 volných míst
Ze všech koutů AsieOndřej HutnikOndřej Hutnik
16. 2. 2026
4 200 ,-
8 volných míst
Asijská UMAMI v praxiJana KrálikováJana Králiková
19. 2. 2026
4 600 ,-
8 volných míst
Čokoládově-čokoládový dort s BeskyVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
28. 2. 2026
6 000 ,-
8 volných míst

Březen

MOLEKULA by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
1. 3. 2026
6 000 ,-
8 volných míst
Moderní česká cukrařina vol. IV Josef MaršálekJosef Maršálek
5. 3. 2026
8 000 ,-
obsazeno
5. 3. 2026
8 000 ,-
obsazeno
Exotická Asie na talířiOndřej HutnikOndřej Hutnik
12. 3. 2026
4 200 ,-
8 volných míst
12. 3. 2026
4 200 ,-
8 volných míst
Upečte si na víkend s Vojtou! Vojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
20. 3. 2026
5 500 ,-
7 volných míst
21. 3. 2026
5 500 ,-
8 volných míst
MoonCake Vojty VrtiškyVojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
22. 3. 2026
6 000 ,-
8 volných míst

Duben

Viva México! Veganský street food.   Miluše MakóMiluše Makó
1. 4. 2026
3 900 ,-
8 volných míst
Tajemství vietnamských PHOlévekJana KrálikováJana Králiková
16. 4. 2026
4 600 ,-
7 volných míst

Květen

Vojtovo slané & plněnéVojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
10. 5. 2026
5 500 ,-
7 volných míst
Extragavantní tartaletkyJosef MaršálekJosef Maršálek
11. 5. 2026
8 000 ,-
4 volná místa
11. 5. 2026
8 000 ,-
4 volná místa
SKLIZEŇ s Josefem Maršálkem Josef MaršálekJosef Maršálek
15. 5. 2026
8 000 ,-
obsazeno
15. 5. 2026
8 000 ,-
obsazeno
TOMAHAWK – Jak na mega steaky!Marek FichtnerMarek Fichtner
19. 5. 2026
4 600 ,-
8 volných míst
UNICORNcake by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
30. 5. 2026
6 000 ,-
8 volných míst

Červen

Fermentace, Nakládání a Štrúdl: Zero WasteMiluše MakóMiluše Makó
6. 6. 2026
3 900 ,-
8 volných míst

Hodnocení Gourmet Academy