Domů Česká kuchyně 21. století

Česká kuchyně 21. století

Kurz je určen pro:

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý
Máme pro vás zbrusu nový kurz české kuchyně. Povede ho náš zbrusu nový lektor Josef Křížek, který už pár let vaří po boku Marka Fichtnera a v současné době spolu tvoří tým restaurace Červený jelen. Poctivé chutě, lokální suroviny a porce, které vás spolehlivě zasytí. Prostě perfektní provedení české kuchyně pro 21. století!
Přečíst celý detail

Menu

  • Kančí tatarák, kapary, šalotka, jalovcová majonéza, žloutek, kváskový chléb
  • Krémová špenátová polévka s chřestem a zastřeným vejcem 
  • Steak z telecího pavoučku, lanýžová omáčka, salát s fazolkami, hráškem, císařské lusky, chilli
  • Císařský trhanec s jahodami, Grand Marnier

Termíny kurzu

V tuto chvíli nejsou vypsány žádné termíny.

Cena všech kurzů zahrnuje

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních čajových směsí Kusmi Tea.
  • Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk Vodičkova. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.