Domů Blog Lektorky Gourmet Academy znovu vyhrály Food blog roku!

Lektorky Gourmet Academy znovu vyhrály Food blog roku!

Jana Králiková a Markéta Pavleje letos už poněkolikáté potvrdily pozici TOP českých foodblogerek a v rámci soutěže Food blog roku 2017 zabodovaly snad ve všech kategoriích. Víte, že obě můžete potkat i u nás, v Gourmet Academy? Ale pozor, jejich kurzy vaření jsou už skoro vyprodané?!

Markéta Pavleje

je maminkou tří dětí a především pro ně a s nimi vaří zdravě a originálně. Je velkou milovnicí salátů, její zálivky nic nepřekoná! Vyzná se ve veggie vaření, sladkém pečení, po kterém nikdy nepřiberete, a velmi ráda experimentuje (třeba s raw stravou). Svůj blog Kitchenette.cz vybudovala „na koleni“, poté, co ji přestala uspokojovat práce vizážistky, a krok za krokem k němu přidala i e-shop s fantastickými vychytávkami do kuchyně. Před pár lety také vydala svou kuchařku Kitchenette - Rok v kuchyni a spolu s Janou Králikovou patří mimo jiné k nadšencům, kteří spolu s Lukášem Hejlíkem založili Gastrokroužek.

Letos se pak už poněkolikáté stala Absolutní vítězkou soutěž Food blog roku 2017 a zvítězila i v kategorii Fotografie. Druhé místo vybojovala v kategorii Foodstyling a Recepty a v hlasování veřejnosti skončila pátá.

Jestli chcete vědět, proč je tak dobrá, najděte si u nás v Gourmet Academy jeden z jejích kurzů. Litovat určitě nebudete!!!

Jana Králiková

alias zakladatelka blogu Zásadně zdravě je něčím, co sama nazývá nutriční gastronomka. Je velkou odbornicí na asijskou kuchyni, bezvadně ovládá i asijské bylinky a že je její jídlo v drtivé většině zdravé, ani nepoznáte. Jídlo totiž vnímá komplexně a ví, že aby vám s ním a po něm bylo dobře, nepotřebujete počítat kalorie, jako spíš vědět, co vám sedí, co vašemu tělu nedělá dobře a čím mu případně můžete i pomoct. A musí vám zásadně chutnat!!!

V soutěži Food blog roku 2017 vyhrála kategorie Foodstyling a Cestování, v kategorii Fotografie a v Absolutním pořadí byla druhá a za Recepty dostala ještě třetí místo!!!

Proč všechny tak baví, zjistíte na www.zasadnezdrave.cz i na jejím FB nebo Instragramu… A hlavně, vybírejte z jejích kurzů!

Lektorky Gourmet Academy znovu vyhrály Food blog roku!