Domů Vegetariánský pop-up kurz

Vegetariánský pop-up kurz

Chci sledovat tento kurz

Kurz je určen pro:

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý

Vařit bez masa je trend, který sílí. Ale vařit bez masa také znamená vědět, jak dostat do jídla pořád dost bílkovin, a hlavně zajímavých, zábavných a až fascinujících chutí, které u veggie vaření objevujeme jen velmi pomalu. A přesně proto přichází Miluše Makó, šéfkuchařka unikátní pražské udržitelné restaurace Green Table, se svým vegetariánským pop-upem, aby vám ukázala, v čem je to kouzlo. Od složení jídla, kvality ingrediencí, přes jeho vůně a chutě až po barevnost i barvitost, které umí dostat opravdu do každého vegetariánského pokrmu. Pojďte tu explozi zažít!

Přečíst celý detail

Menu

  • Raviolla z červené řepy, kozí sýr, piniové oříšky, pohanková sušenka
  • Jemný pastinákový krém s karamelizovanými hruškami a espressem
  • Francouzská zelená čočka Puy s prosecem a gorgonzolou + domácí máslová bagetka
  • Crème brûlée s jablkem pošírovaným ve víně a bergamotovém čaji

Termíny kurzu

V tuto chvíli nejsou vypsány žádné termíny.

Cena všech kurzů zahrnuje

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno od Simply Wines.
  • Nabídku konzumace exkluzivních čajových směsí Kusmi Tea.
  • Kvalitní a čerstvě praženou kávu naší privátní značky.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk Vodičkova a www.pottenpannen.cz.
    (Nabídka platí v den konání kurzu a 14 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.)