Chleba s křupavou kůrkou, ale střídkou měkkou k zbláznění. Housky, které vydrží spoustu hodin čerstvé a nadýchané. Italské pizzety, pořádně tenké a vymazlené. Nebo slané „sýrové“ muffiny. TAK vláčné! Základní slané pečivo ve veganském provedení vám na našem novém kurzu půjde od ruky jedna báseň… A když už budete mít chleba & spol., oceníte určitě i recepty na perfektní pomazánky. Budou chutnat jako ty, které znáte: rybičková, vajíčková… Ale Miluška Šotolová vás je naučí opět z čistě rostlinných surovin. Ukáže vám k tomu spoustu tipů a triků, abyste se přestali veganského a vegetariánského světa bát. Je totiž neskutečně hravý, příjemně odlehčený a překvapivě plný chutí. To vám koneckonců dokáže i poslední z pomazánek: dýňová se sušenými rajčaty. Luxusně krémový požitek! Ochutnáte?