V hlavní roli STEAKY

Kategorie: maso

Velcí chlapi i něžné dámy… dobrý steak si dá s chutí každý! Ale připravit ho doma? Můžete to umět! Tak, aby byl ze správného masa, dobře naporcovaný a propečený přesně tak, jak to máte rádi! S Lukášem Čížkem si dáte velkou školu steaku a všechno půjde jako po drátku. Odstartujete hříbkovým krémem na zahřátí a pak vypukne velký trojboj: grilovaný argentinský rumspteak, tagliata z flank steaku a hovězí tatarák „Fusion“ budou soutěžit o vaši gurmánskou pozornost. Kterému chodu dáte své srdce?

Menu

  • Hříbkový krém
  • Grilovaný argentinský Rumpsteak
  • Tagliata z Flank steaku
  • Hovězí tatarák „Fusion“
  • + přílohy: grilovaná zelenina, pečené grenaille brambory s pažitkovým tvarohem,
  • Omáčka ze zeleného pepře

Kupte tento kurz svému blízkému jako dárek

Přehled termínů
TermínČasKuchařKapacitaCena

Termín:

9.09.2019

Čas:

16:30 - 20:30

Kapacita:

volno

Cena:

3 500,-

Koupit

Pro koho je kurz určen

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních čajových směsí Kusmi Tea.
  • Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk Vodičkova. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.

Fotografie z kurzu

Řekli o nás

Lukáš Čížek: Bezva kurz, vřele doporučuji!
Lukáš Čížek: Kurz splnil má očekávání - dozvěděl jsem se, jakým způsobem připravit maso a ugrilovat si ho. Hodně se mi také líbilo, že jsme si říkali typy - jaké maso použít, na co si dát při nákupu masa pozor, jaké nádobí lze na tuto úpravu použít a podobně. To byly pro mě také důležité informace. Jídlo i víno bylo skvělé :-)
Lukáš Čížek: Kurs byl věcný, v rozumném tempu a s kvalitními surovinami (=masem). Ty 4h velmi rychle uběhly!