Domů TOHLE BUDE MASO!

TOHLE BUDE MASO!

Kurz je určen pro:

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý
Možná milujete poctivý tatarák, ale zkoušeli jste ho už na pařížský způsob? Určitě ne. A co hovězí pupek? Obvykle se dělává s kořenovou zeleninou, jenže Martin Staněk ho připravuje s ponzu omáčkou a pomeranči marinovanými v chilli. Nebo takový kuřecí steak! Že je to nuda? S bylinkovým máslem a smetanovým špenátem je to spíš totální chuťová pecka. No a pak tu máme hovězí steak. A to je trošku věda, že? Udělat ho správně propečený, k tomu s pepřovou omáčkou a lahodným pyré chce bude ale po tomhle kurzu hračka. Bude maso. A v upgrade verzi pro náročné!
Přečíst celý detail

Menu

  • Hovězí tatarák na pařížský způsob 
  • Tataki z hovězího pupku s ponzu omáčkou a pomeranči marinovanými v chilli 
  • Kuřecí steak s bylinkovým máslem a smetanovým špenátem 
  • Grilovaný hovězí steak s dýňovým pyré a pepřovou omáčkou 

Termíny kurzu

V tuto chvíli nejsou vypsány žádné termíny.

Cena všech kurzů zahrnuje

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních čajových směsí Kusmi Tea.
  • Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk Vodičkova. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.