Tajemství dokonalého steaku

Kurz vede: Marek Raditsch

Tajemství dokonalého steaku je vlastně jednoduché: musíte koupit opravdu dobré maso, opravdu dobře rozpálit pánev či gril a opravdu dobře odhadnout čas pečení. Jedině tak můžete servírovat rodině či přátelům dokonale mistrovské kousky! Jestli vám zatím chybí odvaha, nebo potřebujete větší praxi, Marek Raditsch se vám rád stane průvodcem a naučí vás o dobrém steaku všechno, co umí on sám. Pochytíte zásady pro přípravu japonského tataki, otestujete jemné telecí, zakrojíte poctivý hovězí ořech (neboli ball tip) a pro fajnsměkry zbude ještě čas na jehněčí karé… LUXUS!

Menu

  • Tataki z hovězí svíčkové s ponzu omáčkou
  • Telecí entrecote s omáčkou ze zeleného pepře
  • Hovězí ball tip s divokou brokolicí
  • Jehněčí karé s bylinkovou krustou a pečené zelí
V tuto chvíli nejsou vypsány žádné termíny.

Pro koho je kurz určen

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních směsí ruských čajů Kusmi Tea.
  • Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk, KitchenAid Concept store Vodičkova 2. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.

Řekli o nás

:
:
Marek Raditsch: Výborné a zajímavé pojetí kurzu, fajn kolektiv Gourmet Academy.