Ať s veganským bezlepkovým a sugarfree pečením teprve začínáte, nebo už máte pár „plechů“ za sebou, nový čtyřhodinový kurz Milušky Šotolové vás posadí na zadek! Naše nová lektorka totiž patří k nejlepším veganským kuchařům u nás a umí zacházet se surovinami tak, že vůbec nemáte tušení, že jíte něco „veggie“, bez lepku a navíc bez cukru. Nadýchaná laskonka ohromí, u ovocného koláče se zblázníte z lehkosti těsta i křupavosti posypky. Brownie z červené řepy bude tak vláčné, že se nebudete moct odtrhnout. Čokoládová pěna s pikantním višňovým sorbetem vám zamotá hlavu a budete chtít prostě… ještě! A veganský sýrový tart z křehkého těsta? Ta křehkost korpusu je fenomenální. Stejně jako fantasticky krémová náplň, která s korpusem skvěle kontrastuje...