Jak jednou ochutnáte Haute Cuisine, chcete znovu. Všechnu tu vytříbenost, vysokou kvalitu surovin, úžasně propracované postupy přípravy… a hlavně: výsledné chutě. O nic z toho nepřijdete ani na dalším kurzu Marka Fichtnera, ve kterém bude hrát hlavní roli snový Sirloin steak. Ale nejdřív předkrm! Křehká tartaletka se šlehaným ovčím sýrem, dvoubarevnou mrkví a zeleným chřestem. Spousta chutí v každém soustu! Pak polévka z tygřích krevet. Luxusní! A konečně steak. Z masa dokrmovaného 300 dní zrním, v kvalitě, kterou ochutnáte asi jen párkrát za život. Navíc s koňakovou omáčkou a bramborou s příjemně výrazným sýrem Comté. Už tehdy budete v sedmém nebi. A ještě přijde jemná sladká tečka v podobě krupičkového knedlíčku s mákem a višňovou omáčkou. Wow!