Rybí speciál

Naučit se mít rád ryby znamená hlavně zjistit, že je opravdu umíte připravit. Proto vás Lukáš Čížek provede celým „rybím procesem“ – od čištění, přes porcování ke konečné úpravě, aby z vás konečně spadl strach, že se v rybím vaření leda tak utopíte. Zjistíte mimo jiné, že rybu můžete využít celou a zužitkovat ji do poslední ploutvičky. Z jediného kousku zvládnete i celý oběd včetně předkrmu a polévky. A co si pro vás talentovaný Lukáš, milovník fusion kuchyně, připravil za lahody? Sametový kukuřičný krém s koriandrem a rybí kroketou, fantastickou pražmu na grilu a jemný filet z mořského vlka na přepuštěném másle!

Menu

  • Kukuřičný krém s koriandrem, červeným curry a rybí kroketou
  • V celku grilovaná pražma královská
  • Na přepuštěném másle pečený filet z mořského vlka
  • Přílohy: bramborové carpaccio, holandská omáčka, sezónní zelenina a limetková pěna

Kupte tento kurz svému blízkému jako dárek

Přehled termínů
TermínČasKuchařKapacitaCena

Termín:

20.09.2018

Čas:

16:30 - 20:30

Kapacita:

volno

Cena:

3 500,-

Koupit

Pro koho je kurz určen

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních směsí ruských čajů Kusmi Tea.
  • Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk, KitchenAid Concept store Vodičkova 2. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.

Fotografie z kurzu

Řekli o nás

Lukáš Čížek: Lukáš by skvělý. Do tajemství ryb nás zasvětil perfektně a dokonce přidal i něco navíc.