Rybí speciál
Kurz vede: Lukáš Čížek
Naučit se mít rád ryby znamená hlavně zjistit, že je opravdu umíte připravit. Proto vás Lukáš Čížek provede celým „rybím procesem“ – od čištění, přes porcování ke konečné úpravě, aby z vás konečně spadl strach, že se v rybím vaření leda tak utopíte. Zjistíte mimo jiné, že rybu můžete využít celou a zužitkovat ji do poslední ploutvičky. Z jediného kousku zvládnete i celý oběd včetně předkrmu a polévky. A co si pro vás talentovaný Lukáš, milovník fusion kuchyně, připravil za lahody? Sametový kukuřičný krém s koriandrem a rybí kroketou, fantastickou pražmu na grilu a jemný filet z mořského vlka na přepuštěném másle!

Pro koho je kurz určen
- Začátečník
- Středně pokročilý
- Pokročilý
Cena všech našich kurzů zahrnuje
- Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
- Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
- Kvalitní rozlévané víno.
- Nabídku konzumace exkluzivních směsí ruských čajů Kusmi Tea.
- Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
- Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
- Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
- Certifikát o absolvování kurzu.
- A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk, KitchenAid Concept store Vodičkova 2. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.