Domů Podzimní menu pro gurmány

Podzimní menu pro gurmány

Kurz je určen pro:

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý
Marek Raditsch si i ve svém druhém „podzimním kurzu“ vezme k ruce ty nejlepší ingredience a naučí vás, jak z nich vytvořit dokonale poetické, ba přímo romantikou nabité podzimní menu. Najdete v něm všechno: jemnost, delikátnost, pikantnost i gurmánské uspokojení. A co přesně se o ten konečný pocit blaženosti postará? Ústřice s omáčkou Mignonette (to bude rande!), dýňová polévka s kari a kokosovým mlékem (exotika!), mušle s chorizem (dokonalý nářez!) a pečený candát s restovaným květákem a slavnou omáčkou Buerre Blanc (jemnost sama!). Jdete do toho?
Přečíst celý detail

Menu

  • Ústřice s omáčkou Mignonette
  • Dýňová polévka s červeným kari a kokosovým mlékem
  • Mušle s chorizem, rajčaty a bílým vínem
  • Pečený candát s restovaným květákem s rozinkami a koprovým Beurre Blanc s kapary

Termíny kurzu

V tuto chvíli nejsou vypsány žádné termíny.

Cena všech kurzů zahrnuje

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních čajových směsí Kusmi Tea.
  • Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk Vodičkova. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.