Je jedno, jestli si to jen chcete zkusit, nebo musíte lepek či laktózu vyřazovat povinně. Důležité je, že když víte jak na to, je to jídlo jako každé jiné. Prostě fantastické. A to Jana Králiková ví! Naučí vás hledat suroviny, ukáže, jak ozvláštnit saláty a dodat jim na atraktivitě i sytosti v podobě zálivek z ořechovo-semínkové majonézy. Zabrouzdáte do Janiných oblíbených asijských luhů a hájů a připravíte si hustou indickou luštěninovou polévku, originální teriyaki omáčku bez sóji a lososa v sezamové krustě. Jako sladkou tečku za 15 minut vykouzlíte Janin vyhlášený čokoládovo-cuketový dortík, rozplývající se na jazyku jako ledová čokoláda. A že je to speciální vaření bez lepku a laktózy? Na to si vůbec nevzpomenete. Bude to prostě jen MOC dobré