Domů Gurmánské menu Marka Fichtnera

Gurmánské menu Marka Fichtnera

Kurz je určen pro:

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý

Chladné měsíce chtějí vždycky jídla, která vás zahřejí. Ale vůbec to nemusí být jen stokrát ohrané recepty „po babičce“. Alespoň ne tehdy, když své zimní menu sestavuje šéfkuchař Marek Fichtner, který umí z obyčejných surovin připravit opravdu neobyčejná jídla. A ne jinak tomu bude i tentokrát. Květákový krém upgraduje černý lanýž a domácí křupavý chléb se slaninou. Tradiční slovenská bryndza se promění v nadýchané, dvakrát pečené soufflé. Dančí hřbet se rozvoní vinnou omáčkou Madeira a tobinamburovou drobenkou a udělat si k němu cibulové pyré by vás možná ani nenapadlo. A čokoládové brownies na závěr? Díky tahini a husté omáčce coulis z granátového jablíčka se z něj stane opravdu výjimečný dezert.

Přečíst celý detail

Menu

  • Krém z pečeného květáku s černým lanýžem a domácí křupavý chléb se slaninou 
  • Dvakrát pečené bryndzové soufflé s parmazánovým bešamelem
  • Dančí hřbet, pyré z bílé cibule, Madeira omáčka a topinamburová drobenka  
  • Čokoládové brownies s lískovými ořechy, tahini a coulis z granátového jablka  

Termíny kurzu

V tuto chvíli nejsou vypsány žádné termíny.

Cena všech kurzů zahrnuje

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních čajových směsí Kusmi Tea.
  • Kvalitní a čerstvě praženou kávu naší vlastní značky.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk Vodičkova. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.