Domů MODERNÍ FRANCOUZSKÁ CUKRAŘINA

MODERNÍ FRANCOUZSKÁ CUKRAŘINA

Kurz je určen pro:

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý
Francouzská cukrařina dala světu spoustu neskutečných pokladů. Dezertů, které jsou promyšlené ve svých ingrediencích, úžasné na pohled a rafinované ve svých chutích. A jestli můžou mít dezerty sex-appeal, tak tyhle stoprocentně. A protože Josef Maršálek miluje hlavně tu moderní francouzskou cukrařinu, připravil pro vás rovnou celý kurz, kde vám s láskou předá recepty na svůj oblíbený savarin, na „eklérky“ z odpalovaného těsta i křehké „madlenky“. Ale na původní chutě zapomeňte, hlavní přísadou se tu stává kreativita!
Přečíst celý detail

Menu

  • Savarin s růžovým grepem a levandulí
  • Eclairs s maracujou, s banánem a tonkou
  • Madelaines s kávou a růží 

Termíny kurzu

V tuto chvíli nejsou vypsány žádné termíny.

Cena všech kurzů zahrnuje

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních čajových směsí Kusmi Tea.
  • Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk Vodičkova. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.