Pamatujete, jak zářila sláva české cukrařiny za První republiky? No nepamatujete!!! Nemůžete. Ale kdybyste se vrátili v čase, spadla by vám brada z toho, jak perfektní tehdy cukrářské řemeslo bylo, jak fantastické se používaly suroviny, jak dokonalé kousky se servírovaly k odpolední kávičce… Dali byste si? Dáte si! Nový kurz skvělého cukráře Josefa Maršálka, který po mnoha letech v Anglii a Indii zakotvil zase v Čechách a na svém prvním kurzu u nás, v Gourmet Academy, vám naservíruje právě prvorepublikové lahůdky – ovšem v naprosto moderním pojetí! Ukáže vám tradiční Pražské koule, skvostný zákusek o mnoha vrstvách a propojených chutích. Naučí vás Labutě z odpalovaného těsta, ale jejich verzi hodnou roku 2020. Upeče s vámi luxusní „biskupák“ a dokáže, že i ty nejsložitější dezerty zvládnete s minimem námahy…