Mistrovský kurz SUSHI

Ačkoliv se v Zemi vycházejícího slunce zrodilo kdysi jako jídlo chudých, my dneska považujeme sushi za královskou dobrotu. A plným právem. Ať totiž ochutnáte jednoduché rolky Maki, dáte si „válečky“ Nigiri, nebo se pustíte do náročnějších levelů třeba v podobě tzv. obrácených rolek Uramaki, mezi něž patří i oblíbené California Rolls, zamilujete se. Do jednoduchých chutí, čistých ingrediencí, které spolu se sójovou omáčkou, wasabi a nakládaným zázvorem spouští opakující se touhu dát si ještě! To nejlepší základní sushi vás u nás naučí mistr nad mistry, Lukáš Čížek, a k těm nejznámějším druhům přidá i recepty na méně tradiční Sashimi! Dáte si?

Menu

  • Sushi Maki
  • Uramaki
  • Nigiri
  • Sashimi z lososa marinovaného v sezamu a smaženého v panko strouhance
  • Sashimi z tuňáka opečeného v sezamu a Teriyaki omáčce

Kupte tento kurz svému blízkému jako dárek

Přehled termínů
Termín
Čas
Kuchař
Kapacita
Cena

Termín:

14.4.2020

Čas:

16:30 - 20:30

Kapacita:

volno

Cena:

3 500,-

Koupit

Pro koho je kurz určen

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních čajových směsí Kusmi Tea.
  • Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk Vodičkova. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.

Fotografie z kurzu

Řekli o nás

Lucie Nestrašilová: Výborný kurz, velmi přínosný. Skvělá atmosféra a jedinečný servis od Gourmet academy:-)
Lukáš Čížek: Bylo mi potěšením sledovat hbité ruce a pochytit několik vynikajících triků při profi vaření. Suroviny a zázemí kuchyně je fantastické a přeji hodně dalších spokojených žáků.
Lukáš Čížek: Kurz byl moc fajn, už jsme doma vše vyzkoušeli a povedlo se
:
:
:
: