MENU plné masa

Kurz vede: Martin Staněk

Martin Staněk si s masem rozumí. A vás naučí rozumět tomu každému kousku hovězího – svíčkové panence! Každý její kousek má své specifické použití, a vy už brzy budete vědět, jak svíčkovou zpracovat od špičky až po „palec“. Poctivě naškrábaný tatarák si připravíte v několika variantách dochucení, hovězí carpaccio stejně tak. A vrcholem večera bude technika pečení steaků, který konečně pokoříte tak, aby byl hotový tak akorát, plný šťávy, chuti, až se budete vy nebo vaše návštěvy rozplývat blahem. Tenhle hovězí trojboj bude hodně příjemný!

Menu

  • Hovězí tatarák a jeho variace ochucení
  • Hovezí carpaccio a jeho variace ochucení
  • Hovězí steak s koňakovou omáčkou a kávovo-celerovým pyré
V tuto chvíli nejsou vypsány žádné termíny.

Pro koho je kurz určen

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních směsí ruských čajů Kusmi Tea.
  • Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk, KitchenAid Concept store Vodičkova 2. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.

Fotografie z kurzu

Řekli o nás

Martin Staněk: Kurz se vam velmi povedl. Poučné čtyři hodiny mezi příjemnými lidmi. Děkujeme