Některé sladkosti milujeme pro jejich nadýchanost a lehkost. Ale jiné musí umět pořádně poctivě křupnout a dát vědět, že jsou z opravdu poctivých ingrediencí!!! A přesně o těch křupavých a křehkých receptech to bude tentokrát na kurzu Dašky Tylčerové alias SugarMAMA. Daška vás vlastně vezme na sladkou cestu kolem světa. Francouzské „větrníčky“ choux vychytáte tak, aby jim dokonale popraskala horní krusta, a přesto jste je mohli bez rozbití naplnit sametovým krémem. Jen těžko říct, jestli vám bude víc chutnat pistáciový choux, nebo rebelský choux s balzamikovým karamelem a malinami. Pak si upečete luxusní shortbread, kde je tolik másla, že si budete rychle přát konec ekonomické krize. Protože tohle teď budete chtít péct pořád, zvlášť v nové variantě s ruby čokoládou. A v klidu vás nenechají ani zdánlivě obyčejné americké cookies. Přidáte do nich totiž tahini a obyčejného na nich nebude rázem vůbec nic!