Kouzlo francouzské gastronomie
Kategorie: evropská kuchyně
Kurz vede: Marek Raditsch
Francouzi mají k jídlu velmi intenzivní vztah. Nepotřebují ho jíst hory, ale vždycky ocení jenom to nejlepší. Prvotřídní ingredience, sofistikované provedení a samozřejmě: rafinované chuťové kombinace. To všechno vám Marek Raditsch ve svém novém kurzu francouzské kuchyně velmi rád předá. I spolu s recepty na parádní ústřice s tradiční omáčkou Mignonette, na hovězí tatarák se zauzenou majonézou, na mušle po námořnicku a pečeného candáta s omáčkou z červených paprik. Ať už zatím máte vztah k francouzské kuchyni jakýkoliv, po tomto kurzu bude jednoznačně intenzivní!

Pro koho je kurz určen
- Začátečník
- Středně pokročilý
- Pokročilý
Cena všech našich kurzů zahrnuje
- Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
- Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
- Kvalitní rozlévané víno.
- Nabídku konzumace exkluzivních čajových směsí Kusmi Tea.
- Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
- Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
- Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
- Certifikát o absolvování kurzu.
- A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk Vodičkova. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.