Kouzlo francouzské gastronomie

Kurz vede: Marek Raditsch

Francouzi mají k jídlu velmi intenzivní vztah. Nepotřebují ho jíst hory, ale vždycky ocení jenom to nejlepší. Prvotřídní ingredience, sofistikované provedení a samozřejmě: rafinované chuťové kombinace. To všechno vám Marek Raditsch ve svém novém kurzu francouzské kuchyně velmi rád předá. I spolu s recepty na parádní ústřice s tradiční omáčkou Mignonette, na hovězí tatarák se zauzenou majonézou, na mušle po námořnicku a pečeného candáta s omáčkou z červených paprik. Ať už zatím máte vztah k francouzské kuchyni jakýkoliv, po tomto kurzu bude jednoznačně intenzivní!

Menu

  • Ústřice s omáčkou Mignonette
  • Hovězí tatarák se zauzenou majonézou, sýrem a řeřichou
  • Mušle po námořnicku
  • Pečený candát s omáčkou z červených paprik a jarní cibulkou

Kupte tento kurz svému blízkému jako dárek

Nové termíny připravujeme!
Přehled termínů
TermínČasKuchařKapacitaCena

Termín:

14.05.2019

Čas:

16:30 - 20:30

Kapacita:

obsazeno

Cena:

4 400,-

Upozornit na volné místo

Pro koho je kurz určen

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních směsí ruských čajů Kusmi Tea.
  • Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk, KitchenAid Concept store Vodičkova 2. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.

Fotografie z kurzu

Řekli o nás

Marek Raditsch: Skvělé sestavené menu výborná chuť kvalitní suroviny.