Během tohoto nového kurzu se naučíte připravit několik vybraných pokrmů, které budou doprovázeny perfektně sladěnými koktejly. Začnete s telecím tatarákem doplněným lanýžovou majonézou a parmazánem, který vám ukáže umění kombinace jemného masa se šťavnatými přísadami. K tomuto chutnému jídlu si budete moci vychutnat osvěžující Martini Rosso & Tonic. Poté se přesunete k rolce z uzeného lososa s domácí petrželovou majonézou, která vám představí zpracování ryb a tvorbu skvělých omáček. K této lahůdce se nabízí skvělá kombinace s Caipiroshkou, která dodá vašemu večírku šťavnatý citrusový zážitek. Následuje foie gras s rebarborovým chutney a brioškou, které vytvoří luxusní kombinaci sladkých a slaných chutí. K tomuto pokrmu si můžete dopřát osvěžující Malinový Cobler. Dalším pokrmem na programu je okurkové gazpacho s crostini a avokádem, které vás osvěží svou lehkostí a harmonií chutí. K této svěží pochoutce si můžete dopřát osvěžující Hugo Spritz, který celý zážitek ještě umocní. Tento kurz vám přinese nejen zkušenosti s přípravou vybraných pokrmů, ale také vás seznámí s uměním párování jídla s koktejly. Připojte se k nám a vychutnejte si nezapomenutelnou gastronomickou cestu.