Její veličenstvo: Pražma královská

Kurz vede: Marek Raditsch

Tuhle rybu milovali už staří Řekové. A dokonce tak moc, že ji zasvětili bohyni lásky, Afrodité! Její oficiální název – mořan zlatý – už sice tak poetický není, ale do vaší kuchyně dokáže přinést kouzlo pravé zlaté rybky. Chuťové určitě! Má bílé, šťavnaté maso, se kterým se pod vedením Marka Raditsche naučíte dělat pravé divy! Filetovat, připravovat tatarák, péct ji a podávat s takovými dobrotami, jako je rajčatové glazé a špenátové risotto. Některým rybám zkrátka opravdu stojí za to podívat se „na ploutev“ a naučit se připravovat je!

Menu

  • Carpaccio s pažitkou a citrónovým olejem
  • Tatarák s mangem a koriandrem
  • Pečená pražma s rajčatovým glazé a špenátovým risottem

Kupte tento kurz svému blízkému jako dárek

TermínČasKuchařKapacitaCena
29.08.201716:30 - 20:30Marek Raditschvolno4 400,- Koupit
24.10.201716:30 - 20:30Marek Raditschvolno4 400,- Koupit

Pro koho je kurz určen

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních směsí ruských čajů Kusmi Tea.
  • Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk, KitchenAid Concept store Vodičkova 2. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.

Fotografie z kurzu

Řekli o nás

Pan Koreš: Příjemné prostředí a nevšední kulinářský zážitek o tom byl kurz s panem Zdeňkem.
Pan Kadlec: Skvěle připravený kurz, pan Zdeněk je profesionál a bylo zajímavé ho pozorovat při práci.
Jiří Horák: Splnil jsem si sen, když jsem si mohl zavařit s panem Zdeňkem Pohlreichem! Opravdu parádní zážitek.
Marcela: Zbožňuji středomořskou kuchyň. Celé menu bylo výboré.
Jitka: Konečně jsem se naučila správný postup, jak připravit linecké těsto.
Dáša: Ráda se učím novým věcem a nadchla mě přátelská atmosféra v kurzu.
Mirka: Skvělý, inspirativní. Paní Edita je nejlepší cukrářka. Domů si odnáším spoustu vychytávek. Přátelská atomosféra.
Tereza Ovšáková: Paní Jana byla jedním slovem božská. Suroviny, jídlo a atmosféra zase doslova geniální.
Vendula Vondráčková: Super večer se skvělými lidmi. Kurz za 1* a paní Jana Černá je opravdu sympatická.
Jarda: Konečně vím, jak udělat pořádnou flákotu masa.
Kristýna: Skvělé nové recepty a inspirace nejen na léto. Opět mám nové recepty.
Tereza: Kurz s Editou byl neobyčejný zážitek, který změnil můj pohled na pečení.
Alena: Příjemná atmosféra, individuální přístup lektora Martina. Doporučuji!
Paní L. Rovenská: Kurz paní Edity předčil má očekávání, úžasný.. skvělou společností tak i zázemím.
Šárka: Je skvělé se naučit i jinou úpravu ryb než na co je člověk zvyklý.
Natálie: Moje děti mají intoleranci na lepek. Jsem vděčná za každý nový recept.
Blanka: U nás doma milujeme rolády na všechny způsoby (více chutí najednou). Můj manžel je vám vděčný.
Gabriela: Oba synové byli strašně nadšení. Jsou z nich vášniví kuchaři. Samozřejmě doma vaří s kuchařskou čepicí, kterou na kurzu dostali.
Veronika: Když jsme pak jedli z jednoho talíře, měla jsem pocit, že jsme tak trochu rodina.
Petr Kutscha: Nádherně strávený čas a pohodová atmosféra, ke které přispěl pan Zdeněk svým lidsky profesionálním pojetím.
Lukáš Čížek: Rozhodně doporučuji. Kurz rozšířil mé obzory.
Jana Černá: Děkuji za nové i zajímavé inspirace.
:
Martin Staněk: Kurz byl skvělý !!
:
:
:
Marek Fichtner: Super menu, super atmosféra, šel bych znovu.
: