Její veličenstvo: Pražma královská

Kurz vede: Marek Raditsch

Tuhle rybu milovali už staří Řekové. A dokonce tak moc, že ji zasvětili bohyni lásky, Afrodité! Její oficiální název – mořan zlatý – už sice tak poetický není, ale do vaší kuchyně dokáže přinést kouzlo pravé zlaté rybky. Chuťové určitě! Má bílé, šťavnaté maso, se kterým se pod vedením Marka Raditsche naučíte dělat pravé divy! Filetovat, připravovat tatarák, péct ji a podávat s takovými dobrotami, jako je rajčatové glazé a špenátové risotto. Některým rybám zkrátka opravdu stojí za to podívat se „na ploutev“ a naučit se připravovat je!

Menu

  • Carpaccio s pažitkou a citrónovým olejem
  • Tatarák s mangem a koriandrem
  • Pečená pražma s rajčatovým glazé a špenátovým risottem
V tuto chvíli nejsou vypsány žádné termíny.

Pro koho je kurz určen

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních směsí ruských čajů Kusmi Tea.
  • Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk, KitchenAid Concept store Vodičkova 2. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.

Fotografie z kurzu

Řekli o nás

: