Domů Jaro na talíři s Markem Raditschem

Jaro na talíři s Markem Raditschem

Chci sledovat tento kurz

Kurz je určen pro:

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý
Po zabijačkách a hutných zimních menu je čas odlehčit a zapojit maximum čerstvých, vitaminy nabitých surovin (aby si vás nepodala třeba jarní únava)! Marek Raditsch pro vás proto připravil delikátní menu, ve kterém báječná chuť střídá tu božskou. Chuťový koncert rozehraje ústřice s pikantním relishem, tresčí jazýčky se nečekaně spojí s mladým zelím, siven zase s květákem a lehounký rebarborovo-jahodový koláč probudí vášeň i v tom, kdo sladké moc nemusí…
Přečíst celý detail

Menu

  • Amuse bouche: ústřice s mango-koriandrovým relis
  • Předkrm: tresčí jazýčky s mladým zelím a créme fraiche omáčkou
  • Hlavní chod: pečený siven arktický s květákem, rozinkami a koprovým beurre blanc s kapary
  • Dezert: rebarborovo-jahodový koláč s ricottou

Termíny kurzu

V tuto chvíli nejsou vypsány žádné termíny.

Cena všech kurzů zahrnuje

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních směsí ruských čajů Kusmi Tea.
  • Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk, KitchenAid Concept store Vodičkova 2. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.