Jaro na Sardinii

Když šéfkuchař Gianfranco „Frakie“ Coizza vypráví o své rodné Sardinii, chcete se tam aspoň na chvíli podívat. Jídlo spojuje rodiny, rodinné recepty jsou cennější než zlato a dobře se společně se všemi blízkými najíst základ každého dne. Na jaře je pak všechno to kulinární rodinné setkávání o to bohatší, že je příroda zase v plné síle a nabízí spoustu čerstvých surovin. Pojďte se spolu s ním nadechnout toho autentického kouzla a naučit se pár jeho oblíbených receptů!

Menu

  • Flan di zucchine con fondura di pecorino (cuketový flan s omáčkou ze sýra pecorino)
  • Malloreddus alla campidanese (sardinské těstoviny s čerstvou klobásou a rajčatovou omáčkou)
  • Angello scottadito (jehněčí kotlety v bylinkovo-strouhankové krustě)
  • Frittelle di ricotta con miele (fritované knedlíčky s medovou ricottou)
V tuto chvíli nejsou vypsány žádné termíny.

Pro koho je kurz určen

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních směsí ruských čajů Kusmi Tea.
  • Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk, KitchenAid Concept store Vodičkova 2. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.

Fotografie z kurzu

Řekli o nás

Gianfranco „Frankie“ Coizza: Velmi příjemný kulinářský zážitek, výborně zorganizované, krásné a příjemné prostředí. Velmi rád se zúčastním zase jiného kurzu. Ivan Chlubna