SARDINIE NA TALÍŘI
Kategorie: evropská kuchyně, italská kuchyně
Kurz vede: Gianfranco Coizza
O Sardinii se mluví jako o ostrově protikladů. Lemují ho jedny z nejkrásnějších písčitých pláží v Evropě, ale přesto většinu ostrova tvoří kopce a hory, ve kterých kromě fascinující krásy potkáte nekonečná stáda ovcí! Proto se Sardinii říká také ostrov pastýřů. A klidně by se mohla jmenovat i ostrov sýra Pecorino, protože právě ten se tu vyrábí úplně nejlepší! Nevěříte? Ochutnáte jej. V novém letním menu Frankieho Coizzy… našeho oblíbeného šéfkuchaře a sardinského rodáka se právě pecorino objeví hned u předkrmu. Pecorinová pěna doplní lilek Gesuina, pak přijdou linguine se srdcovkami a sušeným kaviárem, pražma na voňavém středomořském víně Malvasia a pak exploze exotické melounové tříště s kapkou ohnivé grapy. Vítejte na Sardinii, přátelé!

Termín:
7.6.2023
Čas:
16:30 - 20:30
Kuchař:
Kapacita:
obsazeno
Cena:
4 100,-
Pro upozornění na volné místo vyplňte svůj kontakt
Pro koho je kurz určen
- Začátečník
- Středně pokročilý
- Pokročilý
Cena všech našich kurzů zahrnuje
- Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
- Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
- Kvalitní rozlévané víno.
- Nabídku konzumace exkluzivních čajových směsí Kusmi Tea.
- Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
- Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
- Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
- Certifikát o absolvování kurzu.
- A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk Vodičkova. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.