SARDINIE NA TALÍŘI

Kategorie: evropská kuchyně, italská kuchyně

O Sardinii se mluví jako o ostrově protikladů. Lemují ho jedny z nejkrásnějších písčitých pláží v Evropě, ale přesto většinu ostrova tvoří kopce a hory, ve kterých kromě fascinující krásy potkáte nekonečná stáda ovcí! Proto se Sardinii říká také ostrov pastýřů. A klidně by se mohla jmenovat i ostrov sýra Pecorino, protože právě ten se tu vyrábí úplně nejlepší! Nevěříte? Ochutnáte jej. V novém letním menu Frankieho Coizzy… našeho oblíbeného šéfkuchaře a sardinského rodáka se právě pecorino objeví hned u předkrmu. Pecorinová pěna doplní lilek Gesuina, pak přijdou linguine se srdcovkami a sušeným kaviárem, pražma na voňavém středomořském víně Malvasia a pak exploze exotické melounové tříště s kapkou ohnivé grapy. Vítejte na Sardinii, přátelé!

Menu

  • Lilek „Gesuina“, pecorinová pěna
  • Linguine se srdcovkami a sušeným kaviárem Bottarga
  • Pražma na víně Malvasia
  • Ledová tříšť z melounu Cantalup a Filiferru (grapa)

Kupte tento kurz svému blízkému jako dárek

Přehled termínů
Termín
Čas
Kuchař
Kapacita
Cena

Termín:

6.6.2023

Čas:

16:30 - 20:30

Kapacita:

volno

Cena:

4 100,-

Koupit

Pro koho je kurz určen

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních čajových směsí Kusmi Tea.
  • Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk Vodičkova. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.

Fotografie z kurzu

Řekli o nás

Gianfranco „Frankie“ Coizza: Velmi příjemný kulinářský zážitek, výborně zorganizované, krásné a příjemné prostředí. Velmi rád se zúčastním zase jiného kurzu. Ivan Chlubna