Domů SARDINIE NA TALÍŘI

SARDINIE NA TALÍŘI

Chci sledovat tento kurz

Kurz je určen pro:

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý

O Sardinii se mluví jako o ostrově protikladů. Lemují ho jedny z nejkrásnějších písčitých pláží v Evropě, ale přesto většinu ostrova tvoří kopce a hory, ve kterých kromě fascinující krásy potkáte nekonečná stáda ovcí! Proto se Sardinii říká také ostrov pastýřů. A klidně by se mohla jmenovat i ostrov sýra Pecorino, protože právě ten se tu vyrábí úplně nejlepší! Nevěříte? Ochutnáte jej. V novém letním menu Frankieho Coizzy… našeho oblíbeného šéfkuchaře a sardinského rodáka se právě pecorino objeví hned u předkrmu. Pecorinová pěna doplní lilek Gesuina, pak přijdou linguine se srdcovkami a sušeným kaviárem, pražma na voňavém středomořském víně Malvasia a pak exploze exotické melounové tříště s kapkou ohnivé grapy. Vítejte na Sardinii, přátelé!

Přečíst celý detail

Menu

  • Lilek „Gesuina“, pecorinová pěna
  • Linguine se srdcovkami a sušeným kaviárem Bottarga
  • Pražma na víně Malvasia
  • Ledová tříšť z melounu Cantalup a Filiferru (grapa)

Termíny kurzu

V tuto chvíli nejsou vypsány žádné termíny.

Cena všech kurzů zahrnuje

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních čajových směsí Kusmi Tea.
  • Kvalitní a čerstvě praženou kávu naší vlastní značky.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk Vodičkova. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.