Domů Jak na srnčí a hovězí s Mirkem Kalinou

Jak na srnčí a hovězí s Mirkem Kalinou

Chci sledovat tento kurz

Kurz je určen pro:

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý
Mirkova příprava jídel vychází z receptů tradiční kontinentální kuchyně, především z francouzské a české. Osobitý rukopis jim přidává sám Mirek.
Přečíst celý detail

Menu

  • Kaštanová polévka s kachními játry foie gras
  • Srnčí sekaná s bramborovou kaší, okurkový salát
  • Hovězí tartar, smažená hlíva královská a majonésa s ančovičkami.

Termíny kurzu

V tuto chvíli nejsou vypsány žádné termíny.

Cena všech kurzů zahrnuje

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních směsí ruských čajů Kusmi Tea.
  • Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk, KitchenAid Concept store Vodičkova 2. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.

Hodnocení Gourmet Academy