Domů Indie na talíři

Indie na talíři

Chci sledovat tento kurz

Kurz je určen pro:

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý
Když se řekne „indická kuchyně“, všichni vidí hodně koření, barev a pikantní jídla, po nichž se pořádně opotíte. Ale tak to není. Indická kuchyně je až pohádkově barevná: jinak se vaří v Bombaji, jinak v Dillí a jinak zase v horách nebo u moře. A i když je koření všude spousta, jen někde je ostré jako břitva a jinde zase vyladěné do absolutně sametové harmonie, kterou pak ochutnáte na talíři. Ty úplně nejoblíbenější indické recepty ze všech koutů této země vám ukáže Ilona Bansal a bude to kurz vaření, který potěší úplně všechny vaše smysly!
Přečíst celý detail

Menu

  • Onion bhaji & mátové chutney
    (kousky cibule s koriandrem smažené v těstíčku z cizrnové mouky podávané s mátovým chutney)
  • Masoor dal & basmati rýže
    (velmi známé curry z červené čočky podávané s kořeněnou basmati rýží)
  • Butter chicken & naan
    (kuřecí kousky v jemné rajčatovo-smetanové omáčce s nejznámějším kynutým chlebem/plackou)
  • Masala chai
    (černý čaj vařený s mlékem a spoustou aromatického koření)

Termíny kurzu

V tuto chvíli nejsou vypsány žádné termíny.

Cena všech kurzů zahrnuje

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních čajových směsí Kusmi Tea.
  • Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk Vodičkova. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.