Domů Viva la Ciccia: Italské úpravy masa

Viva la Ciccia: Italské úpravy masa

Kurz je určen pro:

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý

I když si s Itálií spojíte asi hlavně domácí pastu a krémové risotto nebo tenkou pizzu, patří k ní neodmyslitelně také chutné recepty plné masa. Od syrového po grilované nebo poctivě pečené. Pod taktovkou Frankieho Coizzy, podle tradičních receptů, se spoustou bylinek a chutí, které vám ukážou italskou kuchyni zase z úplně jiného úhlu.

Přečíst celý detail

Menu

  • Tartara, battuto e carpaccio (variace se syrovým masem)
  • Scaloppina al limone (telecí s citrónovou omáčkou)
  • Agnello scottadito (jehněčí kotleta s bylinkami)
  • Tagliata di manzo (hovězí entrecote s rozmarýnovým olejem)

Termíny kurzu

V tuto chvíli nejsou vypsány žádné termíny.

Cena všech kurzů zahrnuje

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních čajových směsí Kusmi Tea.
  • Kvalitní a čerstvě praženou kávu naší vlastní značky.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk Vodičkova. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.