Domů Fermentování, nakládání a zero waste zelenina

Fermentování, nakládání a zero waste zelenina

Chci sledovat tento kurz

Kurz je určen pro:

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý

Vede udržitelnou restauraci Green Table, kde umí zpracovat zeleninu od kořínku po lísteček a také ji skvěle fermentovat nebo nakládat. A to samé teď krásná Miluše Makó naučí i vás, na našem unikátním kurzu zero waste zpracovávání zeleniny. Co se dá dělat z bramborových slupek nebo zeleninových košťálů? K čemu se ve vaření hodí stonky z mrkve nebo listy ředkviček? Jak si snadno vyrobíte domácí jablečný ocet? V čem je kouzlo rychlého nakládání pomocí umeocta? A jak postupovat při fermentaci zeleniny? Nový zero waste zeleninový kurz bude prostě neskutečně nadupaný!!!

Přečíst celý detail

Menu

  • Jemné rychlo kimchi
  • Okurkové pickles s cuketou a chilli
  • Fermentovaný květák s řasou Spirullina a ředkvičkami
  • Kysané zelí s jablky a červenou řepou
  • Jablečný ocet

Termíny kurzu

V tuto chvíli nejsou vypsány žádné termíny.

Cena všech kurzů zahrnuje

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních čajových směsí Kusmi Tea.
  • Kvalitní a čerstvě praženou kávu naší privátní značky.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk Vodičkova a www.pottenpannen.cz.
    (Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.)