Milujete bohatý mix chutí? Nebojíte se pikantnosti? Vyžíváte se v pestrobarevných menu, která vás po prvním ochutnání doslova přenesou na druhý konec světa? Pak je to jasné. Potřebujete na nový kurz indické kuchyně, který pro vás sestavila Ilona Bansal. Díky svému indickému manželovi přesně ví, co se v téhle exotické zemi skutečně podává, a lokální speciality má nastudované do poslední špetky koření. A u curry to platí dvojnásob. Než vám je pomůže naservírovat, naučí vás ještě křupavé kousky zeleniny obalované v cizrnovém těstíčku, kterým se říká pakora. Pak přijde na řadu Rajma Masala neboli curry z červených fazolí, ke kterému neodmyslitelně patří kořeněná rýže. Výrazně kořeněné bude i jehněčí Rogan Josh neboli jehněčí curry podávané s tradiční plackou Chapati. A v páře pečený jogurtový dezert Bhapa Doi vám pak už dovolí se jen spokojeně pousmát, otevřít oči a pomalu se vracet z toho indického kulinárního snu zase zpátky do reality.