Domů Blog Retailový Oscar míří i do Gourmet Academy

Retailový Oscar míří i do Gourmet Academy

Gourmet Academy součástí nejlepší prodejny domácích potřeb na světě.

 

Je to oficiální. Zvítězili jsme i ve světovém kole prestižní soutěže Global Innovation Awards, která oceňuje retailové prodejny. V kategorii domácích potřeb získala naše prodejna Potten & Pannen - Staněk KitchenAid Concept Store & Gourmet Academy pomyslného „retailového Oscara“ a stala se nejlepší světovou prodejnou.

Společnost Potten & Pannen – Staněk je na trhu již 25 let a od samého počátku má jasně daný cíl: nabízet zákazníkům pouze ty nejlepší produkty světových značek, prvotřídní služby a neustále posouvat hranice kvality. I po 25 letech nás neopouští chuť inovovat a jednou z takových inovací je právě i Gourmet Academy: unikátní škola vaření v samém srdci Prahy, která je součástí prodejny Potten & Pannen - Staněk KitchenAid Concept Store.

Jedinečná škola vaření v centru Prahy

Právě propojení prodejního místa, kde můžete vybírat mezi těmi nejlepšími designovými značkami kuchyňských potřeb, s prostorem, kde můžete svou vášeň ke gastronomii naplno probudit, je jedním z hlavních faktorů našeho úspěchu v rámci prestižního ocenění GIA.

Gourmet Academy retailový Oscar

Ostatně, v Praze nenajdete žádné jiné místo, kde můžete přímo v prostorách prodejny navštívit kurzy vaření vedené těmi nejlepšími lektory jako jsou Zdeněk Pohlreich, Filip Sailer nebo Marek Radish či bloggerkami Janou Černou (zasadnezdrave.cz) nebo Márketou Pavleje (Kitchnette.cz). Navíc v prvotřídní kuchyni vybavené pouze luxusními spotřebiči KitchenAid. Na všech kurzech vás navíc čeká přátelská, rodinná atmosféra, osobní přístup (díky omezenému počtu účastníků) a samozřejmě kvalitní občerstvení: prémiové rozlévané víno, prvotřídní čajové směsi Kusmi Tea či voda z islandských ledovců Aqua Angels.

Sdílíme s vámi vášeň pro gastronomii

Obchody pro nás nejsou pouze prodejní místa. Chceme našim zákazníkům předat i kus vášně po gastronomii a společně tak povýšit vaření, stolování a vše, co se děje (nejen) okolo kuchyně na výsostné umění.

GIA přebírání ceny

Je nám velkou ctí, že právě Gourmet Academy nám k naplnění těchto cílů pomáhá. Ocenění odbornou porotou International Housewares Association v Chicagu pro nás moc znamená a rádi bychom touto cestou poděkovali všem zákazníkům, fanouškům a v neposlední řadě zaměstnancům, že jsou součástí našeho úspěchu. Moc si vaší podpory vážíme!

 

 

Retailový Oscar míří i do Gourmet Academy