Domů Blog Vánoce jsou v Gourmet Academy v plném proudu

Vánoce jsou v Gourmet Academy v plném proudu

Rodinné recepty jsou jako poklad. Ale kdyby se vám náhodou chtělo letos o Vánocích péct trochu jinak, máme pro vás v Gourmet Academy pár posledních míst na kurzech, kde voní cukroví tradiční i zdravé, pečou se vánoční dorty a přihodíme i recept na skvělý vaječný koňak!

Voňavý advent plný vánočního cukroví

Když doma zavoní perníkové koření a hned vzápětí sladká vanilka… A když k tomu jako letos nasype příroda i spoustu sněhu… všichni máme najednou takovou zvláštní náladu, všimli jste si? Adventní čas má pořád své kouzlo a společné pečení vánočního cukroví s dětmi, kamarádkami nebo třeba s babičkou tomu dává ještě další speciální rozměr.

Kdyby se vám ale chtělo – máme pro vás pozvánku ještě i na posledních pár kurzů vánočního pečení, které byste si mohli zkusit pro změnu u nás v Gourmet Academy. V úžasném centru Prahy, v dokonale vybavené kuchyni a spolu s lektory, kteří u nás patří k těm nejlepším cukrářům vůbec.

Vánoční dorty s Besky

Svou vánoční dortovou pohádku u nás rozehraje ještě 8. 12. Besky. Její dort jako vystřižený z Ledového království voní ořechovým korpusem, rozplývá se díky čokoládovému vánočnímu krému a na pohled? To už víte, je prostě pohádkový!

A pokud už je vyprodáno, jak u Besky bývá zvykem, podívejte se na kurz Cake art by Besky a Glamour cake – ty budou hned v lednu a pravdou je, že si je můžete přát jako vánoční dárek nebo někomu zase jako dárek zabalit pod stromeček. Stačí si nám napsat o dárkový voucher!

Vánoční pečení s Miluškou Makó

Miluška je jako víla, u které máte pocit, že od sudiček dostala do vínku umění zvládnout jídlo i pečení na všech levelech. Během prvního prosincového týdne (7. 12.) vás může své umění naučit na kurzu Sladké a klasické Vánoce s Miluškou Makó, kde půjde o voňavou vánočku, bílá vosí hnízda, pařížské rohlíčky i úžasný vaječný likér! Poslední místečka ještě stihnete!!!

Hned v dalším týdnu, 12. 12., bude předávat své dovednosti pro změnu na kurzu Sladké a zdravé s Miluškou Makó. Tady půjde o vegan recepty, bezlepkové pečení a minimum cukru. A věřte, budete v šoku. Ty chutě budou naprosto božské.

Vánoční pečení se SugarMama

A máme tu ještě Dašku Tylčerovou. Znát ji budete možná jako SugarMama. Chvíli žila v Praze, pak v Ostravě, pak se zase vrátila do Prahy, kde kousek od centra má i svůj vlastní vysněný cukrářský obchod proslulý dobrotami, v nichž umí kloubit tradiční českou cukrařinu se svými moderními vizemi. A stejně tak to umí i s vánočním cukroví.

Bude perníček s brusinkami, čokoládové a limetkové měsíčky a povídat určitě o spoustě Daščiných cukrářských dovednostech. To si přece nechcete nechat ujít?

A než si vyberete, na kterém kurzu vánočního pečení se potkáme, máme pro vás jeden skvělý recept na vaječný koňak. Tak šťastné a voňavé!

Vánoce jsou v Gourmet Academy v plném proudu