Domů Blog Zdravé jídlo, které chutná a baví? To vás naučíme!

Zdravé jídlo, které chutná a baví? To vás naučíme!

Už dávno neplatí, že u zdravého jídla musíte z donucení odpočítávat kalorie a děsit se nepoživatelných ingrediencí. Zdravé jídlo je už dlouho sexy. A dokážou vám to i naše kurzy vaření.

Snad za tím stojí životní styl, který s sebou přinesli hipsteři, kteří udělali cool trend i z něčeho tak nezáživného, jako pro nás byla odjakživa nudně vyhlížející ovesná kaše. Stačilo jim k tomu rostlinné mléko, spousta semínek, kupa ovoce, datlový nebo rýžový sirup, hezké fotky na sociálních sítích, a bylo to.

Snad to byli foodblogeři? Nahořklá pohanka, jáhly nebo tajemná quinoa se v jejich receptech proměnily tak elegantně, že je dneska miluje kde kdo (tu pohanku s jáhlami nebo quinou, samozřejmě). Nebo se podívejte, jakou změnu díky foodblogerům prodělalo obyčejné avokádo: krásně ho nakrájeli, nastylovali a najednou se z něj zrodil obrovský hit, který je na sendvičích z domácího žitného chleba s domácím tvarohovým sýrem a tunou naklíčených semínek fakt k sežrání!

Snad jsme my všichni začali chápat, že zakazovat si, odměřovat a trápit se v kuchyni nevábnými a nechutnajícími věcmi nikdy zdravé být nemůže. Díky bohu - zdravé jídlo už je dlouho chuťově famózní, oku lahodící a proklatě sexy. Nevěříte? U nás, v Gourmet Academy, vás o tom rádi přesvědčíme v praxi. Naše kurzy vaření jsou zdravých jídel plné a vy s námi můžete odstartovat začátek zdravějšího životního stylu...

Máme pro vás zdravé vaření, které baví! Zkuste naše kurzy:

Kurz Velká škola lososa vede Lukáš Čížek. Jako velký milovník lehké, Asií inspirované fusion kuchyně vám ukáže tuto rybu v tak dokonalém provedení, že se jí nebudete moct nabažit. A pokud u vás doma ryby na talíři ještě nebydlí, pak po Lukášově kurzu konečně budou. 

Pozdravy z Vietnamu, Izraelská odysea i kurz Napříč Asií vede Jana Králiková (Černá), autorka blogu www.zasadnezdrave.cz. Jako nutriční gastronomka miluje jídla plná chutí, která jsou zároveň plná dobrých věcí pro naše zdraví. Vždycky najde cestu, jak to dobré udělat zdravější a zdravé zase chutnější. A má u nás ještě mnohem více kurzů, podívejte se na jejich nabídku!

Až si budete chtít před létem začít ladit formu, doporučujeme také kurz Fenomenální saláty & dresinky, kde se na vás bude těšit Markéta Pavleje. Pokud ji ještě neznáte, zkuste zabrousit na její www.kitchenette.cz. Je to jedna z nejlepších foodblogerek v Čechách, pravidelně vítězí v soutěži Foodblog roku a také její styl vaření je prodchnutý zdravými, poctivými ingrediencemi a láskou k plné chuti. Nebudete litovat, slibujeme!

Vybírejte. My se na vás v Gourmet Academy už teď těšíme!
 

Zdravé jídlo, které chutná a baví? To vás naučíme!