Asijská kuchyně

Na kurzu vám odhalím tajemství dnes tolik atraktivní gastronomie Jihovýchodní Asie: kouzelné Indie, divokého Thajska a milovaného Vietnamu. Indie je pro mě zemí koření a výrazných pálivých chutí, které propojuje její kouzelná historie. Vietnam zemí bylinek a čerstvých surovin, kde v kuchyni převládá svěžest a dominuje jednoduchost. A Thajsko, to v sobě skrývá kousek z obou podobných přesto ohromně rozdílných světů. Divokost koření a jednoduchost svěžích ingrediencí navíc obohacuje o harmonické sladkokyselé chutě a bohatou škálu vůní i barev. Provedu vás světem koření, voňavých bylinek a tradičních asijských surovin tak, abyste si dovedli sami poradit jak při nákupu, tak i doma v kuchyni. Vysvětlíme si základy asijské gastronomie, díky kterým si osvojíte principy a kombinace, které obohatí vaše kuchařské dovednosti a potěšíme tak chuťové buňky nejen vaše, ale i vašich blízkých. Naučím vás, jak na tu nejlepší kuřecí pholévku, dokonalý thajský dezert, můj nejoblíbenější pikantní salát a efektní a jednoduchou variaci perfektního indického předkrmu... Jenom to píšu a tečou mi sliny!

Menu

  • Indické kořeněné Pakory [pakory] s tradičním jogurtovo-mátovým dipem
  • Vietnamský pikantní salát Nộm hoa chuối bò khô [nom hoa čuoj bó khó] z banánového květu se sušným hovězím masem
  • Vietnamský vývar Phở Gà [fə gá] s kuřecím masem
  • Thajská Kao Niew Mamuang [khau niu mamuang] lepkavá rýže s mangem a fazolkami mungo

Kupte tento kurz svému blízkému jako dárek

Nové termíny připravujeme!
TermínČasKuchařKapacitaCena
31.08.201716:30 - 20:30Jana Králiková (Černá)obsazeno2 990,- Upozornit na volné místo

Pro koho je kurz určen

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních směsí ruských čajů Kusmi Tea.
  • Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk, KitchenAid Concept store Vodičkova 2. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.

Fotografie z kurzu

Řekli o nás

Pan Koreš: Příjemné prostředí a nevšední kulinářský zážitek o tom byl kurz s panem Zdeňkem.
Pan Kadlec: Skvěle připravený kurz, pan Zdeněk je profesionál a bylo zajímavé ho pozorovat při práci.
Jiří Horák: Splnil jsem si sen, když jsem si mohl zavařit s panem Zdeňkem Pohlreichem! Opravdu parádní zážitek.
Marcela: Zbožňuji středomořskou kuchyň. Celé menu bylo výboré.
Jitka: Konečně jsem se naučila správný postup, jak připravit linecké těsto.
Dáša: Ráda se učím novým věcem a nadchla mě přátelská atmosféra v kurzu.
Mirka: Skvělý, inspirativní. Paní Edita je nejlepší cukrářka. Domů si odnáším spoustu vychytávek. Přátelská atomosféra.
Tereza Ovšáková: Paní Jana byla jedním slovem božská. Suroviny, jídlo a atmosféra zase doslova geniální.
Vendula Vondráčková: Super večer se skvělými lidmi. Kurz za 1* a paní Jana Černá je opravdu sympatická.
Jarda: Konečně vím, jak udělat pořádnou flákotu masa.
Kristýna: Skvělé nové recepty a inspirace nejen na léto. Opět mám nové recepty.
Tereza: Kurz s Editou byl neobyčejný zážitek, který změnil můj pohled na pečení.
Alena: Příjemná atmosféra, individuální přístup lektora Martina. Doporučuji!
Paní L. Rovenská: Kurz paní Edity předčil má očekávání, úžasný.. skvělou společností tak i zázemím.
Šárka: Je skvělé se naučit i jinou úpravu ryb než na co je člověk zvyklý.
Natálie: Moje děti mají intoleranci na lepek. Jsem vděčná za každý nový recept.
Blanka: U nás doma milujeme rolády na všechny způsoby (více chutí najednou). Můj manžel je vám vděčný.
Gabriela: Oba synové byli strašně nadšení. Jsou z nich vášniví kuchaři. Samozřejmě doma vaří s kuchařskou čepicí, kterou na kurzu dostali.
Veronika: Když jsme pak jedli z jednoho talíře, měla jsem pocit, že jsme tak trochu rodina.
Petr Kutscha: Nádherně strávený čas a pohodová atmosféra, ke které přispěl pan Zdeněk svým lidsky profesionálním pojetím.
Lukáš Čížek: Rozhodně doporučuji. Kurz rozšířil mé obzory.
Jana Černá: Děkuji za nové i zajímavé inspirace.
:
Martin Staněk: Kurz byl skvělý !!
:
:
:
Marek Fichtner: Super menu, super atmosféra, šel bych znovu.
: