Domů

Prémiová škola vaření Gourmet Academy

Přijďte se k nám zdokonalit ve vaření i pečení s top českými kuchaři. Na našich kurzech se budete cítit jako doma.

Kalendář kurzů

Zrušit filtr

Říjen

Slané kynuté s Josefem II.Josef MaršálekJosef Maršálek
10. 10. 2025
7 000 ,-
obsazeno
10. 10. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Sladké & nadýchané se SugarMaMaDaška TylčerováDaška Tylčerová
11. 10. 2025
4 600 ,-
3 volná místa
Vyladěné steaky & perfektní omáčkyLukáš ČížekLukáš Čížek
13. 10. 2025
4 500 ,-
3 volná místa
13. 10. 2025
4 500 ,-
obsazeno
DIVOČINA s Markem FichtneremMarek FichtnerMarek Fichtner
14. 10. 2025
4 600 ,-
obsazeno
Sushi jako z Tokia!Daniel ŘehůřekDaniel Řehůřek
15. 10. 2025
4 200 ,-
obsazeno
Minidezerty s Vojtou vol.2Vojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
16. 10. 2025
6 000 ,-
obsazeno
17. 10. 2025
6 000 ,-
obsazeno
Rodinné zlato Vojty VrtiškyVojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
18. 10. 2025
5 500 ,-
obsazeno
19. 10. 2025
5 500 ,-
4 volná místa
Italská Klasika: pasta, gnocchi i knedlíčkyPaolo PalazzoPaolo Palazzo
20. 10. 2025
4 200 ,-
1 volné místo
Asie od Číny po IndiiOndřej HutnikOndřej Hutnik
22. 10. 2025
4 200 ,-
obsazeno
Vietnamská party!Jana KrálikováJana Králiková
23. 10. 2025
4 500 ,-
1 volné místo
Čaro fólie: Mramorový dort by BeskyVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
24. 10. 2025
6 000 ,-
7 volných míst
Glamour Cake by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
25. 10. 2025
6 000 ,-
obsazeno
MOLEKULA by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
26. 10. 2025
6 000 ,-
obsazeno
Arabský Street Food & BaklavaHibi Arua RamadanHibi Arua Ramadan
27. 10. 2025
4 600 ,-
6 volných míst
BURGER STORY Mirka KalinyMirek KalinaMirek Kalina
29. 10. 2025
4 600 ,-
3 volná místa
 STREET FOOD Mirka KalinyMirek KalinaMirek Kalina
29. 10. 2025
4 600 ,-
2 volná místa
Kouzlo kimčchi a korejská kuchyněJana KrálikováJana Králiková
30. 10. 2025
4 500 ,-
2 volná místa
Fenomenální STEAKY & OMÁČKY Lukáš ČížekLukáš Čížek
31. 10. 2025
4 500 ,-
1 volné místo
31. 10. 2025
4 500 ,-
obsazeno

Listopad

Luxusní (čokoládové) závislosti se SugarMaMaDaška TylčerováDaška Tylčerová
1. 11. 2025
4 600 ,-
4 volná místa
Epická ČokoládaJosef MaršálekJosef Maršálek
3. 11. 2025
7 000 ,-
obsazeno
3. 11. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Moderní česká cukrařina I.Josef MaršálekJosef Maršálek
4. 11. 2025
7 000 ,-
obsazeno
4. 11. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Moderní česká cukrařina II.Josef MaršálekJosef Maršálek
5. 11. 2025
7 000 ,-
obsazeno
5. 11. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Moderní česká cukrařina III.Josef MaršálekJosef Maršálek
6. 11. 2025
7 000 ,-
obsazeno
6. 11. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Moderní francouzská cukrařinaJosef MaršálekJosef Maršálek
7. 11. 2025
7 000 ,-
obsazeno
7. 11. 2025
7 000 ,-
obsazeno
3 sladké hříchy podzimu se SugarMaMaDaška TylčerováDaška Tylčerová
8. 11. 2025
4 600 ,-
3 volná místa
Indická kuchyně s doteky ÁjurvédyIlona BansalIlona Bansal
9. 11. 2025
4 100 ,-
4 volná místa
Ochutnejte Japonsko!Daniel ŘehůřekDaniel Řehůřek
10. 11. 2025
4 200 ,-
7 volných míst
Božský Vietnam na talířiJana KrálikováJana Králiková
11. 11. 2025
4 500 ,-
obsazeno
Arabské mezze: malá jídlaHibi Arua RamadanHibi Arua Ramadan
12. 11. 2025
4 600 ,-
4 volná místa
Zimní menu pro gurmány Martin StaněkMartin Staněk
12. 11. 2025
4 500 ,-
obsazeno
Pikantní ThajskoJan DavídekJan Davídek
13. 11. 2025
3 900 ,-
4 volná místa
CAKE ART by BESKY!Veronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
14. 11. 2025
5 500 ,-
2 volná místa
Dort jako z instagramu Veronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
15. 11. 2025
5 500 ,-
obsazeno
Very well! WELLINGTON menuMarek FichtnerMarek Fichtner
18. 11. 2025
4 600 ,-
obsazeno
Italské Menu: #pistáciePaolo PalazzoPaolo Palazzo
19. 11. 2025
4 200 ,-
4 volná místa
Minidezerty s Vojtou vol. 1. Vojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
20. 11. 2025
6 000 ,-
6 volných míst
21. 11. 2025
6 000 ,-
obsazeno
Vietnam bez masaJana KrálikováJana Králiková
25. 11. 2025
4 500 ,-
4 volná místa
Dámská jízda „La Dolce Vita“Gianfranco CoizzaGianfranco Coizza
26. 11. 2025
4 100 ,-
2 volná místa
Vánoce: šťastné, veselé a sladké se SugarMaMaDaška TylčerováDaška Tylčerová
29. 11. 2025
4 600 ,-
1 volné místo

Prosinec

Exkluzivní lanýžové menuLukáš ČížekLukáš Čížek
1. 12. 2025
4 500 ,-
7 volných míst
1. 12. 2025
4 500 ,-
obsazeno
Italská vína v italských receptechGianfranco CoizzaGianfranco Coizza
3. 12. 2025
4 100 ,-
obsazeno
Nebeské Vánoce s BeskyVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
5. 12. 2025
5 500 ,-
obsazeno
6. 12. 2025
5 500 ,-
4 volná místa
Vánoční pečení 2025 s JosefemJosef MaršálekJosef Maršálek
8. 12. 2025
7 000 ,-
obsazeno
8. 12. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Indie, kterou si zamilujeteIlona BansalIlona Bansal
14. 12. 2025
4 100 ,-
obsazeno
Všechny chutě AsieOndřej HutnikOndřej Hutnik
15. 12. 2025
4 200 ,-
6 volných míst
15. 12. 2025
4 200 ,-
3 volná místa
Umění steaků a omáčekMartin StaněkMartin Staněk
17. 12. 2025
4 500 ,-
obsazeno
(Ne)tradiční Vánoce s Vojtou VrtiškouVojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
18. 12. 2025
5 500 ,-
obsazeno
19. 12. 2025
5 500 ,-
obsazeno

Hodnocení Gourmet Academy