Časté dotazy

1) PRO KOHO JSOU KURZY VHODNÉ?

Pro všechny, kteří milují dobré jídlo. Nezáleží na tom, jestli jste v gastronomii již ostřílený matador, nebo s vařením teprve začínáte, na našich kurzech si přijdou na své všichni. Dokonce i děti, pro které máme speciální kurzy Le Petit Chef.

 

2) MŮŽE ÚPLNÝ ZAČÁTENÍK PŘIJÍT NA KURZ VAŘENÍ?

Může. Naše kurzy vaření a pečení jsou koncipovány tak, aby měl každý účastník dostatek individuální péče, která bude odpovídat jeho kulinářským dovednostem. Naše kurzy jsou často impulzem, díky kterému začátečníci gastronomii naplno propadnou. 

 

3) KOLIK NÁS NA KURZU BUDE?

Maximální kapacita kurzu je 8 účastníků. Věříme, že individuální péče lektora je klíčovým faktorem, díky kterému si z našich kurzů odnesete nezapomenutelné zážitky, proto se u nás navyšování kapacity bát nemusíte.

Podívejte se, jak vypadá naše krásná a skvěle vybavená kuchyně na našem videu nebo fotografie z některých již proběhlých kurzů v naší fotogalerii

 

 

4) KDE SE KURZY KONAJÍ?

Kurzy se konají v samém srdci Prahy, ve Vodičkově ulici. Naše škola vaření je součástí prodejny Potten & Pannen - Staněk Concept Store KitchenAid a právě propojení prodejního místa prémiových kuchyňských značek se školou vaření, kde si prvotřídní vybavení vyzkoušíte v praxi, je natolik unikátní, že jsme za něj získaly ocenění GIA 2017 pro nejlepší prodejnu domácích a kuchyňských potřeb na světě!

 

 

5) DÁ SE POBLÍŽ PARKOVAT?

Pokud se rozhodnete vyrazit k nám autem, dají se využít parkovací automaty v rámci zóny označené bílou čarou, kde jedna hodina vyjde na 40 Kč. V modré zóně lze parkovat, pokud jste držiteli platné parkovací karty pro Prahu 1 či 2, nebo pokud máte parkovací lístek, který lze zakoupit na magistrátu hlavního města Prahy. 

 

6) MOHU KURZ ZAKOUPIT JAKO DÁREK?

Ano, kurzy vaření a pečení jsou velmi oblíbené dárky. Své blízké můžete potěšit buď dárkovým poukazem na konkrétní vámi vybraný kurz či otevřeným dárkovým poukazem, kdy si sám obdarovaný vybere, jaký kurz ho zajímá nejvíce. V případě vašeho zájmu nás kontaktujte na emailovou adresu info@gourmetacademy.cz. Pesonalizovaný nebo otevřený dárkový voucher pro vás, pošleme poté na vaši emailovu adresu. 

Řekli o nás

Pan Koreš: Příjemné prostředí a nevšední kulinářský zážitek o tom byl kurz s panem Zdeňkem.
Pan Kadlec: Skvěle připravený kurz, pan Zdeněk je profesionál a bylo zajímavé ho pozorovat při práci.
Jiří Horák: Splnil jsem si sen, když jsem si mohl zavařit s panem Zdeňkem Pohlreichem! Opravdu parádní zážitek.
Marcela: Zbožňuji středomořskou kuchyň. Celé menu bylo výborné.
Jitka: Konečně jsem se naučila správný postup, jak připravit linecké těsto.
Dáša: Ráda se učím novým věcem a nadchla mě přátelská atmosféra v kurzu.
Mirka: Skvělý, inspirativní. Paní Edita je nejlepší cukrářka. Domů si odnáším spoustu vychytávek. Přátelská atomosféra.
Tereza Ovšáková: Paní Jana byla jedním slovem božská. Suroviny, jídlo a atmosféra zase doslova geniální.
Vendula Vondráčková: Super večer se skvělými lidmi. Kurz za 1* a paní Jana Černá je opravdu sympatická.
Jarda: Konečně vím, jak udělat pořádnou flákotu masa.
Kristýna: Skvělé nové recepty a inspirace nejen na léto. Opět mám nové recepty.
Tereza: Kurz s Editou byl neobyčejný zážitek, který změnil můj pohled na pečení.
Alena: Příjemná atmosféra, individuální přístup lektora Martina. Doporučuji!
Paní L. Rovenská: Kurz paní Edity předčil má očekávání, úžasný.. skvělou společností tak i zázemím.
Šárka: Je skvělé se naučit i jinou úpravu ryb než na co je člověk zvyklý.
Natálie: Moje děti mají intoleranci na lepek. Jsem vděčná za každý nový recept.
Blanka: U nás doma milujeme rolády na všechny způsoby (více chutí najednou). Můj manžel je vám vděčný.
Gabriela: Oba synové byli strašně nadšení. Jsou z nich vášniví kuchaři. Samozřejmě doma vaří s kuchařskou čepicí, kterou na kurzu dostali.
Veronika: Když jsme pak jedli z jednoho talíře, měla jsem pocit, že jsme tak trochu rodina.
Petr Kutscha: Nádherně strávený čas a pohodová atmosféra, ke které přispěl pan Zdeněk svým lidsky profesionálním pojetím.
Jarda Adámek: Rozhodně doporučuji. Kurz rozšířil mé obzory.
Yvona Zemanová: Děkuji za nové i zajímavé inspirace.
Vlasta Matší: Perfektni...
Thea Tumova: Kurz byl skvělý !!
Stanislava Fišerová: Kurz byl opět výborný. Jídla byla skvěle zvolená a na silvestrovský stůl určitě perfektní.
Marek Raditsch: Kurz Vánoce jinak byl opravdu zážitek, opravdu jsem si to užila a určitě to nebude poslední kurz vaření, který jsem navštívila.\r\nPetra B.
:
Mirek Kalina: Tento kurz byl pro mne první zkušeností s kurzy vaření a po absolvování vím, že nebyl poslední.\r\nBylo to skvělé. Děkuji za příjemně strávený čas a za úžasnou péči všech, kteří se o nás starali.
:
:
:
Mirek Kalina: Kurz byl připraven profesionálně, pouze zapomněli na certifikát o absolvování kurzu na jméno Ilonka Zacharová.
:
Barbora Polanská: Kurz hodnotím jako velmi přínosný a povedený. Moc mě to bavilo, díky.
Kamila Ehrenbergerová: Moc příjemně strávený večer, bezvadně jsme si popovídali... a pak jsem zjistil, že jsme celou dobu stáli, vařili a dost jsem se toho naučil. paráda!
Tomáš Hlúch: Super menu, super atmosféra, šel bych znovu.
Jan Stejspal: Kurz je absolutně perfektní a nabitej pozitivní energií.
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
Filip Sajler: Náplň kurzu byla širší než bylo anoncováno. Líbilo se mi zaměření na technologii přípravy pokrmů, upozornění na rizika a jak je minimalizovat. Oceňuji i návody na to, jak napravit chyby.
:
:
:
Marcela Dlouhá: Takovéhoto kurzu jsem se zúčastnila poprvé a byla jsem nadšená.Jen bych uvítala, kdyby recepty na lahůdky, které jsme dělali byly více podrobnější - myslím co se týče pracovního postupu. Byla tu sice možnost psát si poznámky, ale to jsem nestíhala pokud jsem chtěla sledovat práci pana Marka a sama se zapojit. Ale jinak vše na jedničku - prostředí, milí lidé, bezvadná atmosféra, skvělá nabídka vín, ale hlavně výborné suroviny, ze kterých jsme měli možnost vařit. Velmi ráda si takovýto kurz někdy v budoucnu zopakuji a určitě budu doporučovat svým známým.
Lucie Nestrašilová: Výborný kurz, velmi přínosný. Skvělá atmosféra a jedinečný servis od Gourmet academy:-)
Lukáš Čížek: Bylo mi potěšením sledovat hbité ruce a pochytit několik vynikajících triků při profi vaření. Suroviny a zázemí kuchyně je fantastické a přeji hodně dalších spokojených žáků.
Lukáš Čížek: Kurz byl moc fajn, už jsme doma vše vyzkoušeli a povedlo se
:
:
Edita Paulusová: Skvělé recepty, individuální přístup, praktické rady, úžasná organizace.
Jana Králiková (Černá): Opět skvělý, inspirující kurz se super osobními vychytávkami lektorky Jany. Skvělé menu se zajímavými surovinami a ingrediencemi. Perfektní zázemí, které celý tým poskytuje velmi zpříjemňuje celý průběh kurzu. Opět jsme odcházeli skvěle poučení a také najezení :)
:
:
:
: