Domů Podzimní terinka, pstruh a hruškový koláč

Podzimní terinka, pstruh a hruškový koláč

Chci sledovat tento kurz

Kurz je určen pro:

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý
Lehké menu, ve kterém se naučíte vyfiletovat pstruha, z jeho odpadu udělat nadýchanou holandskou omáčku tak, aby nepřišlo nic nazmar. Vše doplníme neobvyklým zpracováním ovčího sýra do studeného předkrmu a upečením domácího koláče.
Přečíst celý detail

Menu

  • Terinka z ovčího sýra s cibulovým prachem
  • Pstruh s holandskou omáčkou, kaviár a čočkový salát
  • Alsaský hruškový koláč

Termíny kurzu

V tuto chvíli nejsou vypsány žádné termíny.

Cena všech kurzů zahrnuje

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních směsí ruských čajů Kusmi Tea.
  • Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk, KitchenAid Concept store Vodičkova 2. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.